Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hónap után szünetet kert?
Nem vagyunk egyutt egy hónapja egy hónapja kezdtünk el beszelgetni. De azota komolyabbra fordultak a dolgok mondhatni egyutt vagyunk.. Sok közös program egymasnal alvás szüleinek bemutatás... O mar az elején mondta mennyire szeret nalunk lenni, velem lenni, puszilgatott stb..
Vasarnap is jött hozzánk hozott egy csokor virágot nekem csak ugy. Nagyon nagyon jól esett:)
Kesobb osszevesztunk egy nagyon piti kis ügyön de en voltam a hulye aki tulreagaltam ezt az egeszet bocsánatot is kertem tőle..
Nem volt minden olyan, mondta hogy ha mar ilyenre igy reagálok mi lesz kesobb, de mondtam h ideges voltam más dolgok miatt is azert volt ez a kitörés igy belőlem nem ifordulna elo soha tobbet.
Ezek után este ott aludt es kis ido után próbáltam megbekiteni, es ugy éreztem hogy sikerult is...
Masnap reggel mikor elment mégsem viselkedett teljesen ugyanúgy annak ellenére hogy este meg hozzam bújt stb..
Mikor elkoszont es elment éreztem h van benne vmi..
Aztán kezdődött az egesz, hogy o most velem kapcsolatban elbizonytalanodott, mi lesz kesobb o ismeri magat annyira hogy ha ilyen lesz akkor szemétláda módjára fog viselkedni... Kerdeztem ezt az egeszet h miert hat egyértelmű hogyha cikk egyutt vannak lesznek vitak...
(Ezt a piti dolgot amin osszevesztunk o egy meg csalás mertekehez hasonlitotta)?)
Mondta h egy hétig ne talalkozzunk de beszéljünk, en ezen kiadtam.....
Es en is nagyon elbizonytalanodtam kezdtem megszeretni, es ezt a tudtára is adtam mert o ezt azt mondta nem érezte tőlem.
En a sokadik beszélgetés után mondtam h majd keres o ha ugy érzi hianyzok neki es voltak is valamik a szavai mogott....
Szerintetek csak játék az egesz, hogy kéreti magat vagy mire fel??? Fiatalabb nalam, egy fiu ismerosom szerint ilyen piti ügyön igy megsertodni elég gyerekes dolog..
20L
Igen amit leirtatok mind igaz, en is irtam hogy hulye voltam, van ennek egy háttere sajnos hogy miert lettem ilyen kis f..szsag miatt ideges.
Nem is t okolom hisz semmirol nem tehet nem is okoltam..
Csak azt nem ertem hogy egyik pillanatról a másikra hogy fordul 180fokot ez az egesz szeretlek szöveg, mert en meg nem teljesen éreztem is o viszont szinte mar az elejétől fogva nagyon ragaszkodoan viszonyult hozzam..
Es egy egyidős legjobb barátomat aki fiú o is túlzásnak érezte ezt ezek után hisz rögtön utána beláttam hogy hulye voltam bocsánatot kertem, es megis olyan dolgokat mond hogy o képes lenne engem megcsalni ha későbbiekben szarra fordulna a kapcsolatunk amit en egy ordenáré nagy gericntelensegnek tartok, az meg meg hangyán hogy tulajdonképp fenyegetőzik ilyenekkel... Van idom gondolkozni ez tény........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!