Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hirtelen nem tudom mit tegyek!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gerike1998 kérdése:

Hirtelen nem tudom mit tegyek! A barátnőm szünetet kér, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Hali mindenkinek. Először bemutatkoznám egy 20 éves férfi vagyok, ha mondhatom úgy. Az a helyzet hogy most töltöm első évemet az egyetemen. Van egy kapcsolatom ami lassan eléri a 2 évet egy 19 éves lánnyal. Az a helyzet, hogy nem rég bejelentette, hogy szünetet szeretne tartani, mert össze van zavarodva és nem biztos az érzéseiben. Elmondom úgy ahogy van, nem csaplak be titeket. Szóval tény, hogy igazából egy csodálatos pár voltunk, szinte mindent tudtunk együtt csinálni, és az elején is egymásba szerettünk. Nagyon sok időt töltöttünk átlagosan együtt, még átlagban most is. Aztán bumm, arra lettem figyelmes hogy nagyon kedvetlen majd nehezen, de megfogalmazódott a válasz. Ezért. Hirtelen nem is tudtam mit tegyek, igazából ekkor jöttem rá hogy tényleg utóbbi időben nem viltam elég figyelmes vele, szinte minden hétvégén együtt voltunk én tényleg igyekeztem mindent megadni neki, nagyon szeret lovagolni, én régebben versenyszerűen lovagoltam így sikerült elintéznem, hogy mindig lovagolhasson ingyen, ods hordtam és boldogan néztem és tanítottam őt. A nyáron Svájcban voltunk egy hónapot egy lovardában dolgozni. Előtte a tátrában együtt, meg szinte mindig jártunk mindenhová, de bevallom, utóbbi időbe ezt valahogy nem figyeltem. Nem vettem észre, hogy milyen monotonok lettek a hétvégék, nem tettem semmit és ez már nagyon bánt. Tényleg én igyekeztem, de lehet hogy a végén kevés volt. Sajnos a vége felé egyre több volt az összezörrenés, sokszor tényleg az én hibámból, de ezt aztán neki is elmondtam és meg tudtuk beszélni. Nagyon sok támogatást kaptam tőle, igyekeztem vistonozni is, a törődésről nem is beszélve. Nagyon sok időt voltunk együtt, de ő is nagyon akarta, mert mindig lehetett látni rajta. Nem tudom hogy történt ez, igazából most ugye a legnehezebb mert neki ugye most lesz érettségi, a jövő héten szalagavató, meg egy csomó dolgozat és hát nekem meg az egyetem. Szóval megértem mivel a találkozáskor nem tudott tanulni, mert mindig rám figyelt és ez gyakran ugye szombati nap volt illetve mivel én csütörtökön végzek így csütörtökön amikor hazaértem ő megvárt és nálam aludt majd másnap megvártam, hogy végezzen suliban, hazavittem és én aludtam nála. Aztán szombat este vagy vasárnap reggel jöttem haza. Szóval most nem tudom mit tegyek, de mondjuk az megnyugtat, hogy találkoztunk, mert ez az egész kedden történt (nov. 27) és aztán szerdán is találkoztunk, mert ugye hazajöttem mert így nem bírtam a sulit, illetve sajnos mivel kórházba kerültem így csütörtökön és pénteken is eljött megnézni és kaptam ölelést, puszit, csókot és kedves volt velem. A másik meg hogy jövő héten szalagavató és úgy szeretné, hogy ugye neki előbb be kell jönni, 8gy én behozom, én is megyek a szalagavatóra és utána ahogy hazaviszem mondta, hogy aludjak nála. Szóval no...

Szerintetek? Van tényleg remény? Bárki aki esetleg tud adni valami tanácsot, hogy mit tegyek kérem írjon, ja és beszélgetőtárs is jöhetne, a legjobb lenne lány, mert mégis a párom is az. Van több infó is, de szerintem azt csak akkor, ha majd valakit érdekel.

Köszi szépen, sziasztok!

2018. dec. 3. 01:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%

Szia!

Hát ez aztán hosszútmra sikerült egy leírás. Bár igazából ebben semmi "gondot" nem véltel felfedezni. Milyen szünetre is gondol pontosan a barátnöd? Mármint úgy gondolja, hogy most a tanuláshoz jobb lenni neki, ha kevesebbet vagy egyáltalán nem találkoznátok? Vagy szerinted burkoltan így szeretné jelezni, hogy neki elég volt már ebből a kapcsolatból?

A leírtak alapján nagyon szeretitek egymást. Csak már a kezdeti láng nem olyan. De igazán szép párnak tüntök.

Én csak arra tudnék gondolni, hogy nagyon a tanulásra, érettségire szeretne összpontosítani, s fél, hogy eltereled a figyelmét vagy ilyesmi.

22L

2018. dec. 3. 04:18
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy pontosan nem is tudom mi a szándéka, igazából a tanulással is kapcsolatos, mert mindig említette, hogy nincs ideje semmire, meg bárcsak túl lenne az egészen. Tény, hogy voltak rosszul sikerült dolgozatai is, meg tényleg nagyon stresszel a vizsgák miatt. Sajnos úgy nincsenek barátai, amiket tényleg olyan igazinak hívnánk, valahogy sehova se tudott beilleszkedni, és mondta hogy szeretne barátokat szerezni ismerkedni, viszont ő nem az a fajta, akinek ez olyan gyorsan megy, tényleg, rá időt kell szánni. Az első választ azért nem veszem figyelembe, mert nem az a szándéka, mondta is, hogy csak időt szeretne, hogy ne érezze, hogy minden folytja. Ugyan úgy beszélgetünk, csak annyi tényleg hogy nem mondogatjuk egymásnak, hogy szeretlek meg ilyenek... Mert mégiscsak szünet. De tényleg ha nem írok neki, ő ír. A karácsonyt is együtt szeretné tölteni velem, meg elmegyünk még pár helyre - ha valóban végleg szakítani akarna, akkor azt megmondaná, eleve úgy kezdte, hogy szünet, és ez nem az a szünet, hogy most nem beszélünk. És az, hogy most hirtelen el menjen máshoz idézem ,,baszni,, az szinte lehetetlen, volt már kapcsolata de én voltam neki az első, egyszerűen tényleg nem adja oda magát senkinek, csak akivel nagyon mély viszonyban van. Múltkor tett olyan megjegyzést, mert ugye lekísértem a buszhoz, puszit is, ölelést is kaptam, és mondta, hogy nyugi csibe, lehet hogy karácsonyra már megint együtt leszünk... Másképpeg mivel igyekeztem megadni neki mindent, ezért minden amit szeret csinálni hozzám köti, hiszen lovagolni velem járt és mondta, hogy máshol nem is szeret, csak velem itt. A nyereg is amit kapott tőlem van, tényleg mondta, hogy nekem köszönhezi a legtöbbet az életében. Igazából nem tudom mit gondoljak, a szemében látom azért, hogy még szeret...
2018. dec. 3. 07:35
 3/15 anonim ***** válasza:
tartsatok szünetet- lehiggadnak a kedélyek, és jobban láttok majd. Gyanús, hogy nem arról van szó, hog "minden fojtja" inkább arról, hogy ő akar téged birtokolni, de neked az egyetem miatt több egyedüli időre van szükséged. A szerelem lángolásának át kell menni csendes görögtűzbe- és az már egy életen át tarthat. Különben mindent elégetne. Valószínű ennek a nehéz átmenetnek jött el az ideje. Szép szerelem a tiétek, jó lenne ha sikerülne. Két szabad amber összekötheti az életét, úgy hogy tudnak egyedül is lenni, tudnak együtt hallgatni is egymás mellett. Most próbáljátok ki, hogy tudtok egymás nélkül is lenni.
2018. dec. 3. 08:37
 4/15 anonim ***** válasza:

Tényleg szép parnak tuntok és szerintem nagy valószínűséggel nem lesz ez máshogy karácsonyra sem. Hiszen írta hogy a szalagavatora is menj el és karácsonyt is együtt akarja veled tölteni.stresszes időszak, ami nekem is rengeteg volt. Ilyenkor a páromat én is kerültem egy kicsit és a dolgaimra koncentráltam, de persze nem kértem én szünetet vagy ilyesmi. Ő is látta hogy el vagyok havazva de mellettem volt. Mikor nálunk volt ilyen mongos kérdezgette mi van a sulival, hogy sikerültek a dogák, érdeklődött minden iránt ami velem kapcsolatban volt.

Egy kicsit elbizonytalanodott de ez nem baj, mert a leirasod alapján ugyanúgy szeret és szeretné ha részese lennél az életének és a fontos eseményeinek.

Kicsit tényleg hagyd békén , de legyél mellette és segíts neki mindenben hogy érezze támaszkodhat rád és mindent megtennék érte. Érdeklődj felőle , persze ne napi nyolcszor, csak ha gyerek érezze nincs egyedül.

Hogy nincsenek barátai ? Akkor járhatók össze a te barátaiddal és lehet talál valakit köztük . Legalábbis én mikor eltavolodtam a barataimtol okkal, akkor a barátom barátaival nagyon sok időt töltöttem együtt és nagyon jó kapcsolatban lettem velük. Csináljátok több programot , persze ha a dolgozatok időszaka elmúlt. Menjetek karácsonyi vásárokra, moziba, enni , bármi.

Meg fog oldódni ez a probléma ne addódj, szeret a barátnőd.

2018. dec. 3. 09:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Bocsi telefonrol írtam pár dolgot kicsit átalakított xD most hogy nézem pl .gyerek xD tényleg akart lenni
2018. dec. 3. 09:53
 6/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm tényleg, hogy bíztattok, most is... mivel ugye ma megyek vissza suliba, mivel kórházban voltam arcüreggyulladással, mondjuk még egy hetet ott kéne lennem, de muszáj volt elkéretszkednem, mert a héten vizsgáim lesznek, ezért ugye ahogy így beszélgettünk, oda jutottunk, hogy megengedte, hogy hazavigyem, mert ugye mi 20km-re lakunk egymástól, viszont mind a 2-en ide jártunk/jár gimnáziumba (mert ugye nálunk úgy van hogy 9 év általános és 4 közép/gimnázium). Na és megkérdeztem, hogy ne vigyem-e haza, mert ugye most minden jeges, meg rossz is az idő és szeretném látni, hogy biztonságban haza ért-e. És igent mondott, először természetesen nem akarta, hogy miatta így ,,pazaroljak" de aztán mivel ugya én arra is tudok a fősulira menni, így beleegyezett. Nem akartam ilyen korán indulni, mert ugye negyed egykor végez és én olyan 3-körül szerettem volna indulni, de mondta, hogy semmi baj, hogy pakoljak be és hogy töltsem el addig nála az időt. Segítek neki befűteni, meg csinálok neki teát, mert ugye hideg idők vannak. Egyébként reggel is korán felkeltem és kevertem be neki házi teát termoszba és letettem a suliba a padjára egy kis csokival, és lám... örült neki.
2018. dec. 3. 10:09
 7/15 A kérdező kommentje:
Jaj és ne haragudjatok, hogy ilyen hosszan írok, de én szeretek ilyenkor mindent megosztani, mivel ha elhallgatok dolgokat, az mit sem ér, az nem lesz őszinte, tehát igen is próbáltam közölni a hibáimat is amit vétettem, eszembe se volt rákenni, mert tudom, hogy arányba véve, jobban az én hibám volt...
2018. dec. 3. 10:11
 8/15 anonim ***** válasza:
hát ilyen a szerelmes lélek... vagy hallgat, vagy nem bírja abbahagyni a beszédet:D gyógyulj meg, az arcüreggyull.-ból!
2018. dec. 3. 10:21
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Igyekszem minél több dolgot megosztani veletek. És tényleg ha még lenne valami észrevétel akkor kérlek írjatok. Egyébként csak hog így valamit tudjatok rólam, ugye nagyon sok mindennel foglalkozom, és sajnos szerintem sokszor ez is volt az a hátrány, hogy amikor kellet, sok időpontot nem tudtunk egyeztetni. Egyébként Gerinek hívnak és tudom, hogy ő nem ebbe a Geribe szeretett bele, csak hibáa így a vége fele tényleg sokat hibáztam, megtörtem, nem tudtam azzal folglalkozni amivel kellett volna. Jelenleg tűzoltó fősulira járok, de ez mellett én vagyok a parancsnoka a tűzoltó egységnek városunkban. Sokszor tényleg éjjel kellett elrohannom tőle, mert hívtak bevetésre, sok olyat is láttam ami miatt tényleg nem bírtam, de szeretem csinálni. Ez mellett fákat járok vágni, hegymászó technikával, az idei nyáron is kivágtam majd 20 fát,ezzel is keresem a kenyeremet, hogy mindig meg legye mindenem ami kell, és hogy a pénz ne legyen akadály, ha netán neki akarok valami kedvességet adni. Télen, mivel válogatott alpesi síelő vagyok így sok az edzés, de persze ezzel eddig sosem volt gond, sajnos ő nem szeret így pl. az előző szezonban nem is vettem nagyon részt, mert vele akartam lenni, és ő örült neki. 6 évig jártam rajzsuliba, mondjuk azt így nem folytatattam, de kapóra jött, mert egyetemen is sokat tervezünk... És másik 8 évig, tehát ha mindent össze vetünk akkor kb. 12 éve játszom harmonikán, tehán a zene sem áll messze tőlem. Csak hogy tudjátok, hogy kb. mivel foglalkozom, és egy picit jobban a helyembe tudjátok magatokat képzelni. Csak mostanában sajnos egyik dolog sem tesz ezek közül boldoggá, valahogy érzem, hogy egy részem hiányzik...
2018. dec. 3. 10:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Valóban nagyszerű embernek tűnsz. ;) Nem hinném hogy olyan nagy gáz van.
2018. dec. 3. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!