Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen nem tudom mit tegyek! A barátnőm szünetet kér, tudnátok segíteni?
Hali mindenkinek. Először bemutatkoznám egy 20 éves férfi vagyok, ha mondhatom úgy. Az a helyzet hogy most töltöm első évemet az egyetemen. Van egy kapcsolatom ami lassan eléri a 2 évet egy 19 éves lánnyal. Az a helyzet, hogy nem rég bejelentette, hogy szünetet szeretne tartani, mert össze van zavarodva és nem biztos az érzéseiben. Elmondom úgy ahogy van, nem csaplak be titeket. Szóval tény, hogy igazából egy csodálatos pár voltunk, szinte mindent tudtunk együtt csinálni, és az elején is egymásba szerettünk. Nagyon sok időt töltöttünk átlagosan együtt, még átlagban most is. Aztán bumm, arra lettem figyelmes hogy nagyon kedvetlen majd nehezen, de megfogalmazódott a válasz. Ezért. Hirtelen nem is tudtam mit tegyek, igazából ekkor jöttem rá hogy tényleg utóbbi időben nem viltam elég figyelmes vele, szinte minden hétvégén együtt voltunk én tényleg igyekeztem mindent megadni neki, nagyon szeret lovagolni, én régebben versenyszerűen lovagoltam így sikerült elintéznem, hogy mindig lovagolhasson ingyen, ods hordtam és boldogan néztem és tanítottam őt. A nyáron Svájcban voltunk egy hónapot egy lovardában dolgozni. Előtte a tátrában együtt, meg szinte mindig jártunk mindenhová, de bevallom, utóbbi időbe ezt valahogy nem figyeltem. Nem vettem észre, hogy milyen monotonok lettek a hétvégék, nem tettem semmit és ez már nagyon bánt. Tényleg én igyekeztem, de lehet hogy a végén kevés volt. Sajnos a vége felé egyre több volt az összezörrenés, sokszor tényleg az én hibámból, de ezt aztán neki is elmondtam és meg tudtuk beszélni. Nagyon sok támogatást kaptam tőle, igyekeztem vistonozni is, a törődésről nem is beszélve. Nagyon sok időt voltunk együtt, de ő is nagyon akarta, mert mindig lehetett látni rajta. Nem tudom hogy történt ez, igazából most ugye a legnehezebb mert neki ugye most lesz érettségi, a jövő héten szalagavató, meg egy csomó dolgozat és hát nekem meg az egyetem. Szóval megértem mivel a találkozáskor nem tudott tanulni, mert mindig rám figyelt és ez gyakran ugye szombati nap volt illetve mivel én csütörtökön végzek így csütörtökön amikor hazaértem ő megvárt és nálam aludt majd másnap megvártam, hogy végezzen suliban, hazavittem és én aludtam nála. Aztán szombat este vagy vasárnap reggel jöttem haza. Szóval most nem tudom mit tegyek, de mondjuk az megnyugtat, hogy találkoztunk, mert ez az egész kedden történt (nov. 27) és aztán szerdán is találkoztunk, mert ugye hazajöttem mert így nem bírtam a sulit, illetve sajnos mivel kórházba kerültem így csütörtökön és pénteken is eljött megnézni és kaptam ölelést, puszit, csókot és kedves volt velem. A másik meg hogy jövő héten szalagavató és úgy szeretné, hogy ugye neki előbb be kell jönni, 8gy én behozom, én is megyek a szalagavatóra és utána ahogy hazaviszem mondta, hogy aludjak nála. Szóval no...
Szerintetek? Van tényleg remény? Bárki aki esetleg tud adni valami tanácsot, hogy mit tegyek kérem írjon, ja és beszélgetőtárs is jöhetne, a legjobb lenne lány, mert mégis a párom is az. Van több infó is, de szerintem azt csak akkor, ha majd valakit érdekel.
Köszi szépen, sziasztok!
Lol ez tényleg sok infó rólad haver. Eddig senki se nyílt meg itt ennyire. Tudod én még csak 17 éves taknyos vagyok aki az evés, ivás és alváson kívül nem sok mindent csinál vagy ért valamihez. Max sokat videójátekozik és mozizik. Ha szakítotok nincs igazság az életben én meg pap leszek akkor, mert elvesztem az örök hitemet a szerelemben. Szóval maradjatok együtt, legyetek boldogok, mert nem akarok pap lenni😂
Egy 17 éves tiszteletes atya😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!