Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl a dolgot, vagy ő viselkedik helytelenül?
Barátommal pár hónapja vagyunk együtt. Még nem feküdtünk le, de mást már csináltunk. És ezeket a 'más' -okat ő mindig elmondja a barátainak. Holott szerintem ez elég privát dolog és egyedül kettőnkre tartozik. Azt még tudni kell, hogy elég fiatalok vagyunk, én 16/L, ő 18/F. Mindkettőnknek ez az első komolyabb kapcsolata.
Kérlek őszintén írjátok le, hogy ti srácok pl megbeszéltek ilyen dolgokat a haverokkal? Én vagyok túl görcsös?
(az is beletartozik a storyba, hogy a barátomnak nagyon jó viszonya van a barátaival, viszont a barátainak sem igazán volt még kapcsolata, így ezekből adódóan nyilván kíváncsiak is)
elég gáz dolog lepontozni az összes (teljesen normális, értelmes) választ, csak mert nem értenek veled egyet!
Véleményt kérdeztél. Arra voltál kíváncsi, mások hogy látják a helyzetedet. Ahány ember annyiféle szokás, érzés és vélemény. Ne legyünk már s.ggfejek.
#11 Nem pontoztam le senkit!! Nem szokásom pontozni, és még ha az is lenne, egy szubjektív véleményt nem is pontoznék le!
Egyébként köszönöm a válaszokat!
Igen. Elég sok mindent kibeszélünk a legjobb barátommal. Normális szerintem.
A barátnője viszont teljesen megőrül tőle, ellenzi, a barátom exének az összes képének a törlését követeli. Mi nem mondjuk el senkinek, csak egymás közt, mert bízunk egymásnak, s ha tudjuk más tapasztalatait a nőkkel, akkor többet tudunk tanulni. Aki ezt ellenzi, az az a fajta fejlődést ellenzi, ami nem árt senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!