Akkor is jó a futás ha helytelenül csinálom? Pár éve el volt törve a lábam, rosszul forrt össze, ezért nem tudok normálisan futni, de nagyon kellene valamit sportolnom.
Jógázhatsz, biciklizhetsz, erősíthetsz, csinálhatsz rehab gyakorlatokat.
Ennyi infóból én a futást pont nem ajánlom
Igen, káros.
Menj el gyógytornászhoz. Ő segít, hogy milyen mozgásokat csinálhatsz és mi az, ami nem javasolt. Tanuld be a gyakorlatokat és utána tudod otthon is csinálni.
Amit bent tudsz a szobádban azt tudod kint a szabadban is.
Egy egyszerű, használt bringa nem a világ vége. Nem 500-600 ezres kell neked, de még a 100 is sok. 20-30k elég rá
Mivel nem tudni mennyire befolyásolja negatívan a rosszul összefort csontod a futómozgást, ezért a helyedben először egy sportorvost kérdeznék, esetleg futómozgás diagnosztikát csináltatnék.
Addig meg inkább kerékpár, amire egy 20 ezres használt bringa is megteszi egy ideig.
Ami a 20-30 percet illeti, az a futásnál és más erőnléti sportágaknál amúgy is kevés egy alkalomra.
Lymphoodémám van, lassan=kocogva futok!
Nem mondtam le e fajta sportol sem, sőt keresztszalag pótlás is volt tavaly novbemberben.
Szerintem, a gyors séta v
lassú kocogás nem árthat.
Persze ezt saját magadon kívül más nem fogja tudni érezni, mi a még kellemes, jó és hasznos... tempó s fokozatosság állítható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!