Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mellről fogyás lehetséges így?

DREYNID kérdése:

Mellről fogyás lehetséges így?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval az a helyzet, hogy az elmúlt időszakban több mint 12 kg-t leadtam. 99 vagyok most, 112 voltam. Elkezdtem sokat melózni és azért ment le ilyen hamar a súlyom viszont, sajnálatos módon a melleim megmaradtak ami nagyon zavar. Az a kérdésem, hogy futással és ugrálókötéllel lesz lehetőségem leadni az ott lévő zsírt? Valaki szerint a melleim megfognak mindig maradni hiába fogyok... Valaki tudna segíteni aki benne van a témában? köszönöm. 17/F

2020. júl. 9. 13:23
 1/2 anonim válasza:

Heló!

Próbálj meg figyelni a kalória deficitre. (Nekem bevált.) Azt mondják, hogy nem lehet célzottan fogyni, ha megy mindenhonnan megy. Szép lassan. Csak ha lefogysz, akkor kicsit erősítsd a melled, hátha nagyon megvan nyúlva a bőr és nem fog visszamenni.

2020. júl. 10. 16:47
 2/2 Krisz85 ***** válasza:
genetika kérdése, de előbb le kell adni a zsírt diétázz edzés és a pihenésre is figyelj, 4 hónap múlva lesz eredménye csak ne csalj és ne add fel, mivel egyeneltesen fogsz és genetika hogy hol tárolod a zsír jobban, ahol több van később látszik, nekem pl szálkás az alkarom de a combomon és a seggemen még van háj pl , szóval ne add fel, ha pedig már nem sok rajtad a zsír és - bár nem írtad milyen magas vagy- de olyan 70 kg környékén is nagy melled van, akkor irány az endokrinológia, mert hormonálisan azért tud gondokat okozni a sok zsír hosszútávon, pl tesztoszterontermelés, nekem pl elhízva nagyon rossz tesztoszteron eredményeim vannak, a doki mondta, hogy nem adhat tesztoszteron tapaszt hogy beállítsuk, mert a testzsír magas mértéke miatt ösztrogénne alakulna és p...nám nőne tőle kb, szóval előbb fogyás ,aztán most már hogy nincs rajtam sok magától visszaállt a normál értékre, és ami jóhír bár nem tartozik a témához a libidóm is normális lett, röptében a legyet is... :-)
2020. júl. 11. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!