Miért a kevésbé iskolázott/értelmes emberek hordják helytelenül a maszkot?
Figyelt kérdés
2020. nov. 14. 18:49
1/23 anonim válasza:
Ezt te renezesre megtudod allapitani, te kis magus
2/23 A kérdező kommentje:
igen, simán látszik :)
2020. nov. 14. 18:54
3/23 anonim válasza:
Minél értelmesebb egy élőlény, annál jobban fosik a betegségektől, haláltól.
4/23 anonim válasza:
Mert ebben az országban csak a tanulatlan, naiv emberek látnak át a dolgokon és hangoztatják hogy kitaláció az egész. Sajnos mindig a leghülyébb érzi magát a legokosabbnak.
5/23 anonim válasza:
Egyetemen az oktatók 95%-a nem hord maszkot. Az iskolázottság nem feltétlenül jár együtt az értelemmel, sajnos.
6/23 anonim válasza:
A maszkhordás kötelezővé tételét olyan statisztikákat alapozták amiknek az ellenkezőjét is könnyedén lehetne számszerűsíteni.
Pl
1. Több a megbetegedés mióta az emberek maszkot hordanak.
2.Kevesebben haltak meg idén mint tavaly.
Ezek alapján felesleges felvenni. Döntsd el te miben hiszel.
7/23 anonim válasza:
Mert az értelmes emberek egyáltalán nem hordják.
8/23 anonim válasza:
#7 Aki csak magát érti meg az nem értelmes :DDD
9/23 anonim válasza:
#5, az eléggé gáz
Net tudom, melyik egyetem, nálunk a Corvinuson én mindenkin látok.
10/23 anonim válasza:
Az iskolázottságnak ehhez semmi köze. Egy 8 osztályos embernek is lehet 138-as IQ-ja, és egy egyetemi tanár is lehet 100-as. (IQ XD)
Egy intelligens ember nem dönt úgy hogy provokálja a környezetét és a hatóságokat azzal, hogy direkt nem húz maszkot. Ráadásul meg is fogják büntetni. Mindegy hogy mi a véleménye a kérdésről, azt óvatosságból megtartja magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!