Van értelmes párt is? Vagy csak hamis ígérgetők, államcsődbe taszító szocik és lopást folytatók?
Én beleolvastam a pártok programjaiba, több képviselő nyilatkozatát meghallgattam és mindegyikből csak egy értelmetlen zagyvaság, vagy egy nagyobbfajta államcsőd előszele jött nekem le.
Felelőtlen ígérgetések mennek csak: Ingyen víz,ingyen gáz, ingyen áram, 13 havi nyugdíj, ingyen gyógyszer a nyugdíjasoknak, adómentes minimálbér, bérlakásprogram, hajléktalanság megszüntetése, dániai bérek, ingyen utaztatás a nyuggereknek egész Európában, ingyen diploma, ingyen egészségügy, napelemből és Szélerőműből biztosítják az egész ország energiaellátását....és még sorolhatnám az irreálisnál irreálisabb javaslatokat.
Nincs egyetlen józan, realista párt sem?
Amelyik mondjuk belátná, hogy a felelőtlen pénzszórás helyett először egy jól működő gazdaságot kéne létrehozni?
Ezek a pártok úgy ígérgetnek, mintha Svájcban lennénk, de szerintem az ő programjukat még a svájci költségvetés sem bírná el.
Mire jó ez a cirkusz?
Tulajdonképpen egyszerű ez kérem.Mert nem tudhatod.
Ezekkel az igéretekkel nem kell foglalkozni. Bu@llshit.
Olyasmi ez mint az egybites jobbágynak régen a mennyország igérete. Az értelmesebbje akkor is tudta már hogy egy megcsalásért nem kerúlsz a pok@olra.
Nincs tétje annak hogy hül@yeségeket beszél az ember ha elbírja a személyisége.
10böl egy ember csóválja a fejét de a többi x-lni fog?
Tömegdemokrácia kedves barátom!
Ilyen ez. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!