Tényleg nincs értelmes politikai alternatíva 2018-ra?
"Voltak már kormányon, csak akkor még SZDSZ-nek hívták őket."
Szánalmas próbálkozás, nem voltak még kormányon és soha nem hívták SZDSZ-nek őket :D
Volt SZDSZ-est nem találtam wikipedián (persze nyilván nem ugyanazokat az embereket teszik a kirakatba), ellenben volt MSZP-st igen:
Meg ilyen bizalomgerjesztő múlttal rendelkező emberek is vannak a PM-ben:
"2000-ben Kodolányi János Főiskola kommunikáció szakán végzett."
"2002-ben megalapította a Kendermag Egyesületet, amely a „könnyű drogok” legalizálásárt és mindenféle drog dekriminalizálásáért küzdött.[1] 2009-ig az egyesület szóvivője, majd elnöke, később alelnöke lett. 2007-ben kiállt a Magyar Gárda betiltása mellett.[2] 2008-ban részt vett a Tarka Magyar! szervezésében. 2008–2012 között a Tilos Rádió műsorvezetője, időközben a rádiót fenntartó alapítvány kurátora. 2009–2012 között a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) romaprogramjának munkatársa. Itt a terepmunkáért és a kommunikációért felelt."
"2004 elején csatlakozott a Magyar Helsinki Bizottsághoz, ahol közel négy évig koordinálta a Menekült Programot."
"2002 és 2008 között a Miniszterelnöki Hivatal koordinációs államtitkárságán dolgozott politikai tanácsadóként."
Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Előbb még SZDSZ-es nek kellett volna lenniük. Oké, olyat nem találtál, bezzeg MSZP-set igen. Akkor most essünk hanyatt?
Nem tudom ki ez a Szigetvári Viktor, de kérdem én: nem lehet, hogy pont azért vált ki az MSZP-nől, mert nem tetszett neki merre mennek ott a dolgok?
Juhász Péter munkásságát véletlenül mostanában elég jól követem. Ő nagyjából az egyetlen poltikus, aki igazán aktívan, és töretlen lelkesedéssel jár utána a kormánypárt különböző botrányos ügyeinek. Olyan politikus, aki végzi is a dolgát, nem csak felveszi a pénzt. Vitás esetekbe is beleáll, amiből tudja, lehet, hogy nem jön ki jól. (Pereskedés Rogánnal, stb.) Jóval több ilyenre lenne szükség.
Lehet, hogy neked nem "bizalomgerjesztő " a múltja, de nekem százszor szimpatikusabb a Kendermag Egyesületet, a Magyar Gárda betiltása, a Társaság a Szabadságjogokért , stb. mint mondjuk az előző rendszerben végzett besúgó tevékenység. Amiket ide írtál negatív példának, mindre meg tudnám indokolni, hogy miért értek egyet vele.
Szabó Tímea wikipédia oldala helyett is ajánlanám inkább a parlamenti felszólalásait tanulmányozni! A menekült kérdésnél ezerszer sürgősebb kérdésekről kérdezi a kormányt a parlamentben. (ahol a tényleges munkának kellene folynia, nem a plakát kampányokon). Erre persze a kormány nem reagál semmit, csak szövegel a migránsokról tovább, és a többségével egyelőre ezt meg is teheti. Szerintem igenis több ilyen képviselőre lenne szükség, mint a felsoroltak, akik tényleges problémákat is a szájukra mernek venni, akár megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!