Miért csak a Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak jutott eszébe, hogy a kampánypénzt értelmes célokra is lehet költeni, egymás gyalázása helyett?
2018. febr. 6. 09:15
2/11 anonim válasza:
Mert a Fidesz, Jobbik, Lmp meg az összes többi baloldali MSZP szar egy tálból cseresznyézik.
4/11 anonim válasza:
Hát ezt még nem is láttam, ez surva jó! Hatalmas! Eddig is rájuk akartam szavazni, de ezek után..
Csak az a bajom, hogy ha nem jutnak be, akkor a Fideszé lesz a szavazatom sanszosan. :-( (vagy az elsőé, de szerintem a Fidesz lesz a nyertes.)
5/11 anonim válasza:
A Kétfarkú Kutya Párt a legtisztességesebb párt széles e hazában!!!
7/11 anonim válasza:
A 80 éves nagyanyám szerint is a Kutyákra kell voksolni, mert ők nem néznek hülyének - és egyik párttól sem hülyébbek!!! És ő egy hiteles öregasszony.
8/11 anonim válasza:
Azért mert a Fidesz szavazók fejében az agyrágó bogár üvöltene az éhségtől...
9/11 anonim válasza:
Alapvetően bírom a Kétfarkút, tényleg kell a vidámság az országban, tényleg nagyon jó kampányt csinálnak stb. VISZONT: az a gond, amíg jót röhögünk a kampányukon, és nyernek mondjuk 2%-ot, könnyen lehet, hogy nekik köszönhetően marad meg a kétharmad. Na akkor is olyan nagy nevetés lesz? Remélem, hogy lesz annyi eszük, hogy visszalépjenek, és a listájukat is elfelejtsék, ha van.
10/11 A kérdező kommentje:
# 9
54 helen visszaléptek/nem indítanak jelöltet. Az ő javukra sehol nem léptek még vissza... :D
2018. febr. 16. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!