Van ilyen? :OTudtok olyan programot amivel tobb kepet egymas melle lehet tenni? Nemtudom hogy tudom megcsinalni mert amit eddig talaltam programokat sosem illesztett ossze tobb kepet csak 1-et szerkesztett-. -''elore is koszi az ertelmes valaszokat:D
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 08:48
1/15 anonim válasza:
Nagyon sok képet akarsz automatikusan egymás mellé tenni? Mert amit írtál az nem igaz. Minden képszerkeszőben egymás mellé lekhet rakni a képeket, igaz kézzel kell pozícionálgatni.
2/15 A kérdező kommentje:
kezzel teszem marmint egerre...probaltam a paint.net,phoposcape,picasa,picnick nemtudsz vmi program nevet?:O
2012. júl. 15. 09:00
3/15 anonim válasza:
Windows + R -> mspaint -> enter.
4/15 A kérdező kommentje:
ez nemjo..mert mar uj fajta a paint es ez sem engedi amikor ujat akarok beilleszteni megkerdezi hogy mentem-e es ha ramegyek h igen akk elmenti a kepet es megnyitodik a masik ha meg arra megyek h nem akk nem mentodik el a kep es ugy nyitodik meg a masik:( akk most az en gepem rosz vagy mibaja lehet?
2012. júl. 15. 09:04
5/15 anonim válasza:
Igen, ezt még a Windowsba beépített Paint (mspaint) is tudja. Megnyitod a2 képet, egyik ctrl-c, másiknak átméretezed a rajztaerületét és ctrl-v.
6/15 A kérdező kommentje:
ezt sem engedi, egyedul ugy tudom hogy megnyitom egy szerkesztobe a kepeket kulon kulon, levagom akkorara amekkoraba akarom, beillesztem paintbe bemasolom , rakatintok a masolasra majd torlom beillesztek egy masik kepet arra beillesztem ezt a kettot megint masolom es torlom majd megint beillesztek egy kepet es megint illesztem a masolt /osszeszerkesztett /kepet es ez igy nem jo az en paintem mar ujfajta vmi mas program esetleg?
2012. júl. 15. 09:13
7/15 anonim válasza:
Nem teljesen értem mit bonyolítod ennyire, minek törögetsz... Nem lehet új painted, még win8ban is meg lehet csinálni. De Paint.NET is tökéletesen jó rá. Minden képszerkeszőben meg lehet ezt csinálni.
8/15 anonim válasza:
Másrészt az eredeti kérdésben szó sem volt levágásról, méretezéről. Persze ezt is meg kehet tenni minden képszerkesztőben. Légyszíves írd le érthetően mit szeretnél, mert így nem fogunk tudni segíteni.
9/15 anonim válasza:
Próbáld meg a photofiltre nevű programot. Előtte olvass utána, hogy kedvet kapj, egyébként egy pofonegyszerű program és tud magyarul.
10/15 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!