Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsalt a barátnőm, szakított...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm, szakítottam vele, de hiányzik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ő mondta el nekem, nem bírta tovább magában tartani, azt mondja még szeret, és könyörgött, hogy maradjunk együtt de én szakítottam vele. Egyszeri alkalom volt elvileg. Viszont én másra sem tudok gondolni mint ahogy épp az a srác... Értitek. Ezért szakítottam vele, de szeretem és nagyon hiányzik. Nyilván nem várok innen megváltást, viszont kíváncsi lennék pár emberre akik voltak már ebben a helyzetben. Ti hogy döntöttetek? Megbántátok a döntésetek, vagy jól döntöttetek?

2020. aug. 21. 15:04
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Én lány vagyok, de még én is azt mondom nem érdemes visszafogadnod. Nekem most lett vége egy hosszú kapcsolatomnak. Nem egyszer adtam esélyt az illetőnek a változásra. Pont azért mert iszonyúan imádtam. De nem lett más! Sőt! Egy bizonyos idő elteltével be került a képbe egy harmadik csaj akibe bele is szeretett...☹️
2020. okt. 12. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!