Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam/szakítottunk a barátnőmmel pontosan egy hónapja. Mit csinaljak? (Többi lent) 16/F
Sziasztok! Igazabol segítséget szeretnék tőletek kérni. Mint már olvashattátok szakítottam a barátnőmmel. Első kapcsolatunk volt mindkettőnknek 1 év 4 hónapig tartott. Igazabol nagyon jó kapcsolatunk volt az elejen a közepe fele jottek a veszekedesek... Nem lehetett vele megbeszelni a dolgokat pedig teljesen piti hülyeségek voltak. Na ez mindegy is es igazabol en dontottem ugy hogy en mar nem tudom újrakezdeni. Miutan szakitottunk teljesen megkönnyebbültnek éreztem magam. ( Ő 18 éves nagyon nem latszik rajta kulsoleg se belsoleg se,egy suliba jarunk)
Most viszont elkezdett beszelni egy fiuval igazabol Facen beszelettek talalkoztak es ugy nez ki összejönnek a fiuval.
Valamiert iszonyatosan elkezdett fájni nekem ez az egesz. Miert tortenik ez most igazábol? Nem értem hogy miert van hullamzo kedvem. Es igazaból o mondja ezeket magatol es o teljesen mas meg minden..
Koszonom hogy elolvastátok, legyszi segitsetek hogy mi az isten ez most.
Koszonom:)
Koszonom szepen a valaszaitokat!:)
Hullamzo kedvbe vagyok de nem ertem miert nagyon sok lannyal beszelek es probalom lekotni magam de neha nem megy egyaltalan.
#2 koszonom es probalom!:)
Mar sokkal jobban erzem magam , koszonom segitsegeteket!:)
(Amugy mar nincsenek eggyutt mert rajottek hogy nem passzolnak egymáshoz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!