Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 2 napja szakítottunk barátnőmmel. [Többi lent! ]
Szia,
A lány ha azt írta,hogy szeret akkor lehet van benne valami. Igaz ha ő szakított veled akkor lehet,hogy kettős érzése van,mármint nem tudja mi legyen.Szerintem egy pár napot várj,ha gondolod írj rá,beszélgess vele,aztán kiforrja magát és ha ő is meggondolja magát akkor vissza fog menni.Ha pedig nem akkor fel a fejjel mert nem csak ő vagy a világon lány...sőt...lehet még az igazid meg sem született :')
De most komolyan:ha szereted akkor próba,ha nem jön össze akkor pedig jön jobb és lehet hogy nem érdemelt meg :)
Én nagyon hasonló helyzetben voltam!
Szakított velem a barátnőm, mert nem tudta, hogy mit akar.. Nagyon rosszul éreztem magam, nem találtam a helyem sehol, és megbeszéltük, hogy nem beszélünk egy pár napig, hétig, és meg látjuk mi lesz.. 2 nap elteltével rám írt, és elkezdtünk újra beszélgetni, de közel sem úgy, mint mondjuk előtte! Aztán mondta, hogy nem akar nélkülem létezni, de erre csak most jött rá, és reméli, hogy nem rontotta el. Igazából én sem tudtam még pontosan, hogy tényleg szeretem-e, de ez az egész rádöbbentett, hogy nem akarom elrontani, és most úgy állunk, hogy fogalmunk sincs, hogy együtt vagyunk, vagy sem :D Bár mostanra már inkább együtt!
Hagyni kell időt, hiába idegőrlő! Pár nap múlva, ha esetleg nem írna, akkor írj neki Te! Kérdezd meg, hogy érzi magát, és ha visszakérdez, akkor te is mondd el nagyon őszintén :) Ne küzdj érte, csak éreztesd vele, hogy nagyon fontos neked, és nem akarod őt elveszíteni! Nem szabad feladni, ha tényleg szereted! :)
18/F
Hogyhogy mit?? Húzz vissza hozzá :DDD de gyorsan!!
mi is már ötször játszottuk el-mi vénhülyék vagyunk..:D- ..a szemei mást mondanak mint a szája :P
ha szereted ne engedd el!!
Sok sikert!!
Írd meg mi volt:)
figyelj, ez a kivárás nem jó semmire! azt hiszi nem érdekled...szerintem... ilyenkor szerintem nem célravezető a kivárás..
jelzem egy cipőben járunk én már lassan egy hónapja nem beszéltem vele- ill. tíz percet de az utcán- teljesen elzárkózik, ismerkedik neten, de látom rajta hogy még szeret hát halvány gőzöm sincs mit tegyek.
azon kívül hogy három hete beteg vagyok, már csak hálni jár belém a lélek- ha épp nem lázas, más bajom van. Mint a fal olyan fehér vagyok. Teljesen padlóra küldött..nagyon kemény dolgok ezek hiába tudom hogy ÉN jól döntöttem mert ő azt mondta nem akar tőlem semmit...
Ahhoz képest két évet lehúztunk egymás mellett és mi már nem kamaszok vagyunk, szóval látod az emberek ilyenek lehet ő sem tudja mit akar!! Nehéz, nagyon nehéz dolog ez a párkapcsolatosdi, én 13 évig voltam amúgy házas sza nem lehetetlen.
Mi történt azóta??? Jól vagy?
:)))) Tényleg??? Ez tök jó!!
Örülök én is és tartsatok ki egymás mellett!:)
uccsó voltam..
hát mi nem vagyunk együtt -ismét uccsó..- de felbukkant egy régi láv..:) meglátjuk mi lesz, vele jobb volt minden! régen..drukkoljatok hogy összejöjjön ő is megszenvedett már az életben én meg egy hónapja a poklot jártam most meg:(((
És vigyázzatok mert igazán nagyot magasról lehet esni:) most megtanultam! Mindennap meg kell dolgozni egy kapcsolatért hogy jó legyen! A lényeg hogy szeressétek egymást nem baj ha néha utáljátok is:P a közöny a szeretet ellentéte!!!!!! Velem ezt érezteti az exem, iszonyatos hogy nem is enged be két év után amit csak neki rendeltem alá. Mondta is megint hogy nem akar tőlem semmit. Hát őszintén életem legjobb döntése volt ez most érzem de rohadtul fááááj :) Mondjuk még futni össze akar járni velem. Aki veszíteni fog az csak ő lesz.
De legalább nyertünk, tapasztalatot higgyétek el az is számít..
Köszönöm én is mindenkinek aki írt ide, Kérdezőnek is...és akik privátban írtak csak annyit hogy "fel a fejjel" -ha nem lett volna én már nem lennék:(..
no, ez happy end..:)
én is jól haladok pasiügyben mi esküvőben is gondolkozunk. Kalandnak indult pedig.:) ami komolyan az meg egy rakás sz.r lett érdekes az élet!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!