Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsalt a barátnőm, szakított...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm, szakítottam vele, de hiányzik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ő mondta el nekem, nem bírta tovább magában tartani, azt mondja még szeret, és könyörgött, hogy maradjunk együtt de én szakítottam vele. Egyszeri alkalom volt elvileg. Viszont én másra sem tudok gondolni mint ahogy épp az a srác... Értitek. Ezért szakítottam vele, de szeretem és nagyon hiányzik. Nyilván nem várok innen megváltást, viszont kíváncsi lennék pár emberre akik voltak már ebben a helyzetben. Ti hogy döntöttetek? Megbántátok a döntésetek, vagy jól döntöttetek?

2020. aug. 21. 15:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hidd el, jól döntöttél. Még ha látszólag meg is bánta... Tudnál már ugyanolyan szemmel nézni rá? Tudnál benne ugyanúgy bízni? Nem volt kötelező megcsalnia, mégis megtette. És megteheti máskor is. A legjobb, ha túllépsz rajta. Gondolkodott volna akkor, amikor úgy döntött, megcsal.
2020. aug. 21. 21:04
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem haver. Tiltsd le mindenhonnan, meg küld el a halál fa*zára. Jobb lesz ez így hidd el. Másodszorra is meg fogja tenni (vagy már megtette csak ezt az egyet mondta el).
2020. aug. 21. 23:10
 13/21 A kérdező kommentje:
Hirtelen felindulásból csinálta az exével, előző nap összevesztünk, másnap meg átment hozzá, elvileg nem ezért, de aztán az exe rámászott. Nem feküdtek le de azon kívül mindent csináltak.
2020. aug. 22. 08:12
 14/21 Stark2000 ***** válasza:
100%
És minden alkalommal amikor össze vesztek az exe f@$zát fogja szøpkodni? Jahj, ne legyünk már naívak. Az ilyenhez két ember kell.
2020. aug. 22. 08:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Miért nem feküdtek le egymással?
2020. aug. 22. 08:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Megtehette volna, hogy visszautasítja őt, mikor látja, hogy rámozdult...
2020. aug. 22. 09:51
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan mintha te hirtelen felindulásból szopatnád az anyját.

Vissza ne fogadd. Eleve az exével csalt meg ember. Ez már önmagában elég gáz.

2020. aug. 22. 12:48
 18/21 anonim válasza:
100%
Nézd.. még hajlamos lettem volna, hogy azt mondjam fogadd vissza, de így.. Hirtelen felindulásból MÁSNAP!!! :D Még a pofádba is hazudik, hogy nem azért ment át! Hajj sok gondod lesz még ha ezeket elhiszed.
2020. aug. 22. 12:53
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól tetted, hogy szakítottál vele.

És szerintem nem csak a lefekvés számít megcsalásnak...

Ahogy észre veszem te próbálod védeni a lány, de ilyen esetben teljesen felesleges.

Szerintem ezek után ne gyere vele újra össze, mert simán megcsinálhatja még-egyszer és simán kihasználhatja a naivságod.

Ezt lányként mondom.

2020. aug. 22. 23:24
 20/21 anonim válasza:
100%

Sajnos benne van a pakliban hogy aki rgyszer megteszi az megteszi többször is sajnos.Gondold át a dolgot és ha meg tudsz bízni benne akkor próbáljátok megmenteni a kapcsolatotokat.

Vagy ahogy fentebb említették, légy erős és hagyd elúszni. Mert vonat és nő után nem szabad futni mert hön a következő ;-)

2020. szept. 12. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!