Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal és nagyon hiányzik mit csináljak?
Figyelt kérdés
Muszáj volt olyan kis dolgokon kiakadt és féltékeny hogy meguntam és aznap mikor szakítottam az összes ilyen dolog egyszerre lezajlott és meguntam pedig már többször mondtam változtasson ezen vegye lazábbra mert egyszer megunom de most úgy érzem jobban szeretem mint valaha és nagyon hiányzik2017. dec. 20. 15:32
1/3 anonim válasza:
Szerezd vissza esetleg,ha még nem késő
2/3 anonim válasza:
Total bele doftel wgy kardot a szivebe. Szerinted ha kidbotad , megalaztad , meg vissza menne hozzad? Eloszor gondolkodj aztan cselekedj!
3/3 anonim válasza:
Hasonlóképp vagyok!
Én sem tudom mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!