Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megcsalt a barátnőm, szakított...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm, szakítottam vele, de hiányzik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ő mondta el nekem, nem bírta tovább magában tartani, azt mondja még szeret, és könyörgött, hogy maradjunk együtt de én szakítottam vele. Egyszeri alkalom volt elvileg. Viszont én másra sem tudok gondolni mint ahogy épp az a srác... Értitek. Ezért szakítottam vele, de szeretem és nagyon hiányzik. Nyilván nem várok innen megváltást, viszont kíváncsi lennék pár emberre akik voltak már ebben a helyzetben. Ti hogy döntöttetek? Megbántátok a döntésetek, vagy jól döntöttetek?

2020. aug. 21. 15:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Légy erős, és tarts ki a döntésed mellett. Legyél haverokkal, baráti társasággal. Aztán idővel jobb lesz, és jön másik.
2020. aug. 21. 15:11
 2/21 Stark2000 ***** válasza:
100%
Aki egyszer félre lép, megteszi máskor is. Jól döntöttél véleményem szerint. A bizalomnak ilyenkor általában úgyis annyi, anélkül meg nincs kapcsolat..
2020. aug. 21. 15:25
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Segítség a megbánás ellen: arra gondolj, amikor örömmel csalt meg a másikkal, gondolván kit érdekel az a hülyegyerek akivel vagyok. Úgyse jön majd rá, simán átverem.

Jól döntöttél, tarts ki mellette. Egy idő után jobb lesz, próbálj a barátaidra támaszkodni.

2020. aug. 21. 15:42
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Család, barátok, hobbik amikre ilyenkor könnyen támaszkodhatsz és hidd el jobb lesz csak adj magadnak időt és tarts ki a döntésed mellet.
2020. aug. 21. 16:04
 5/21 anonim válasza:
92%

Légy férfi, csendben, magadban sirasd meg a dolgot és felejtsd el azt a kuurv@@@t. Lehet hosszú hónapok lesznek, de nincs más út.

Már voltam ilyen helyzetben, én megbocsájtottam. HIBA VOLT.

31/F

2020. aug. 21. 16:57
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy visszafogadd mert akkor megteszi újra.

Aki egyszer megtette, az meg fogja máskor is.

2020. aug. 21. 20:22
 7/21 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy nagyon szeretem és látom rajta a megbánást, 3 napja csúszik mászik értem, és hihetetlen jó volt a vele töltött idő. Próbálom magam lebeszélni de egyszerűen bele fogok betegedni. Érzem, hogy szeret, mi van ha még is csak egy egyszeri botlás volt?
2020. aug. 21. 20:38
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem változik, hidd el.

Az ember alapból vagy hűséges, vagy ilyen.

2020. aug. 21. 20:41
 9/21 anonim válasza:
100%

Nem volt egyszeri botlás. Itt akik adjuk a tanácsot.. szoptunk már annyit az életben, miért akarnánk kibaszni veled? Ugyanezen keresztül mentem már énis..

De ha újra összejössz vele, remélem nem fog sokszor eszedbe jutni, hogy a másik csávó répája hogyan nézett ki a szájában stb.. Meg, hogy mennyire élvezte..

A helyes döntés sokszor a legnehezebb. A sorsod a te kezedben, övében meg kitudja kinek a cerkája..

2020. aug. 21. 20:45
 10/21 anonim válasza:
100%
Amúgy azt lehet tudni, hogyan történt? Buli, hirtelenfelindulás? Esetleg randiztak is?
2020. aug. 21. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!