Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, szakítottam vele, de hiányzik. Mit csináljak?
Segítség a megbánás ellen: arra gondolj, amikor örömmel csalt meg a másikkal, gondolván kit érdekel az a hülyegyerek akivel vagyok. Úgyse jön majd rá, simán átverem.
Jól döntöttél, tarts ki mellette. Egy idő után jobb lesz, próbálj a barátaidra támaszkodni.
Légy férfi, csendben, magadban sirasd meg a dolgot és felejtsd el azt a kuurv@@@t. Lehet hosszú hónapok lesznek, de nincs más út.
Már voltam ilyen helyzetben, én megbocsájtottam. HIBA VOLT.
31/F
Nehogy visszafogadd mert akkor megteszi újra.
Aki egyszer megtette, az meg fogja máskor is.
Nem változik, hidd el.
Az ember alapból vagy hűséges, vagy ilyen.
Nem volt egyszeri botlás. Itt akik adjuk a tanácsot.. szoptunk már annyit az életben, miért akarnánk kibaszni veled? Ugyanezen keresztül mentem már énis..
De ha újra összejössz vele, remélem nem fog sokszor eszedbe jutni, hogy a másik csávó répája hogyan nézett ki a szájában stb.. Meg, hogy mennyire élvezte..
A helyes döntés sokszor a legnehezebb. A sorsod a te kezedben, övében meg kitudja kinek a cerkája..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!