Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gáz vagyok ha nem csalom meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mh.. kérdése:

Gáz vagyok ha nem csalom meg a barátnőmet??

Figyelt kérdés

17 vagyok

Diakmelon vagyok meg ilyenek es

Meloban megkerdeztek hogy egy bizonyos lányt aki ott volt megdugnam-e ha egy ágyban feküdnénk ő meg pucér lenne. Azt válaszoltam ha nem lenne barátnőm, szerintem igen.

Mindenki néz hogy ennek a srácnak mi baja 🤨

Én meg hogy mi olyat mondtam?

Aztán megkérdezik hogy miért te nem szoktál barátnőd mellett masokkal kurogatni? Mondom nem 🤨 milyen már az ha megcsalnam? Es néztek ram mint az idiotara hogy "🤨 mindenki megcsal mindenkit" en meg igy.. 😐

Rendesen ki voltak égve ezen. Én meg igy wtf??

Ti mit gondoltok erről? Én vagyok hülye?

2020. aug. 10. 20:17
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

21es vagyok.

Amugy a legtöbb ilyen "miért te nem szoktál barátnőd mellett masokkal kurogatni?"kérdést feltevő srác is csak gondolatban... némelyik még akkora papucs is otthon, hogy ezzel a szöveggel kompenzál...

2020. aug. 12. 07:31
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy gáz, inkább legyél magadra büszke. Ennek így kellene működnie mindenkinél, csak sajnos a társadalom egy része tojik erre
2020. aug. 13. 04:40
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Hallod te srác, nem coopban dolgozol? XD Velem pont történt ilyen, amit most meséltél, persze én voltam a megcsalt személy. Dobtam is a p*cs*ba mint a huzat!
2020. aug. 13. 17:28
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
szard össze magad
2020. szept. 27. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!