Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Gáz vagyok ha nem csalom meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mh.. kérdése:

Gáz vagyok ha nem csalom meg a barátnőmet??

Figyelt kérdés

17 vagyok

Diakmelon vagyok meg ilyenek es

Meloban megkerdeztek hogy egy bizonyos lányt aki ott volt megdugnam-e ha egy ágyban feküdnénk ő meg pucér lenne. Azt válaszoltam ha nem lenne barátnőm, szerintem igen.

Mindenki néz hogy ennek a srácnak mi baja 🤨

Én meg hogy mi olyat mondtam?

Aztán megkérdezik hogy miért te nem szoktál barátnőd mellett masokkal kurogatni? Mondom nem 🤨 milyen már az ha megcsalnam? Es néztek ram mint az idiotara hogy "🤨 mindenki megcsal mindenkit" en meg igy.. 😐

Rendesen ki voltak égve ezen. Én meg igy wtf??

Ti mit gondoltok erről? Én vagyok hülye?

2020. aug. 10. 20:17
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Van egy srac meg egy csaj ott. A srácnak barátnője van es valamelyik nap mesélték hogy be voltak rúgva es megcsalta a barátnőjet.

Tényleg Megtörtént, többen is alátámasztják stb.

Nyilván nem fogom megcsalni. Csak kiégtem.. Lemaradtam valamiről hogy én még mindig hiszek a szerelemben meg az ilyen dolgokban?

2020. aug. 10. 21:10
 12/24 anonim ***** válasza:
48%

Azért mert kajakra boomer vagy mert flexelni kell a hoeeeeees-okkal meg a racks-el aztán flexelni az egész city-t. Vágod?

És akkor amíg mások 😦😮😭, addig te 💪💵🤑

2020. aug. 10. 21:14
 13/24 anonim ***** válasza:
69%

Minden olyan helyen, ami nem igényel túl nagy végzettséget, kétféle ember van:

- diák, akinek a kora miatt nem volt még ideje kitanulni normális szakmát,

- felnőtt, aki összesen ennyire vitte az életben.

A második kategóriába valóban az általad leírt szubkultúra tagjai tartoznak. Most lehet, hogy nagy az arcuk, de vigasztaljon, hogy te csak diák korodban vagy ott, aztán mész tovább az életben.

2020. aug. 10. 21:26
 14/24 TheElmorGhost ***** válasza:
96%
Szerintem az az undorító aki még csalja a másikat.Nem egy olyan estét tudok ahol 4 év kapcsolat után kiderül hogy a pali csalta szegény csajt.Majd annyira ki készült a lány hogy esténként pánik rohama lettek gyógyszert kellett szednie pszichológushoz járnia stb... Egy még csalással akár önygilkosságba is taszíthatsz egy érzékenyebb lelkű embert ha lány ha fiú.Ha nem szereted inkább mond meg neki szakíts vele aztán kufircolj akivel akarsz... Az emberek érzelmei nem játék
2020. aug. 10. 22:42
 15/24 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem csak úgy bebeszélik maguknak h a végén még el is hiszik.. :DD Mai "csávók" nem férfiból vannak. Van az a bizonyos 5% aki nem sír azért h azt mondják neki sz.r hajad van. Vagy akármi.. Szerinted aki a kritikát se tudja elfogadni megcsalná a barátnőét? :DD Örül neki h van és mellete is vigyázban ál nehogy elhagyja.. :DD Ez a mai világ.Csak nézz fel tiktokra. Kész vicc az egész..xdd
2020. aug. 10. 23:10
 16/24 anonim válasza:
43%
Inkább az a gáz, hogy ezt a kérdést kiírtad. Azaz a többiek befolyása alatt állsz és kétségbe vagy esve, hogy vajon normális-e, ha nem csalod meg a párod.
2020. aug. 10. 23:21
 17/24 A kérdező kommentje:
16# igazából csak véleményekre vagyok kíváncsi. Ki hogy áll hozzá ehhez a dologhoz. Fentebb is említettem hogy nem fogok ilyesmit tenni
2020. aug. 10. 23:25
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyet kérek Kérdező!! Maradj mindig ilyen!!!! Elnézést, hogy " idetrollkodok" a 30 éves fejemmel, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Ebben a sztoriban egyetlen egy baj van, méghozzá az, hogy már neked kell majdnemhogy elnézését kérned, mert normálisan gondolkozol!!! :(( Szomorú, de "megnyugtatlak" ez megy a "nagyoknál" is. Egyszer olvastam egy kérdést, ahol egy férj rakott ki valami olyasmit, hogy a barátai lenézikk, mert nem csalta meg a feleségét és csak egy nője volt életében, papucsnak nevezik. Szegény férj, meg elgondolkodott rajta, hogy most akkor neki jössz-e az értékrendje, ő szereti a feleségét, nem szeretne neki fájdalmat okozni... Nagyon-nagyon szomorú, hogy ennyire felszínesek, kiégettek, élvezkedők, buták lettek az emberek. Semmi tartás, nulla empátia (hogy a másik össze fog törni, vagy ha vele tennék meg milyen lenne neki, akkor a másiknak sem lehet jó), csak az hogy neki épp akkor mi jó, megspékelve egy kis adrenalinnal. "Gratulálok!" :S :S Viszont: Nagyon szerencsés lehet a barátnőd, soha ne adj ilyenek szavára, és sok erőt, kitartást kívánok a tűréshez, amit a "degeneráltak" miatt kell elszenvedni. Azt is el tudom képzelni, hogy írigyek, és heccelnek. :((( Viszont, ha lehet ilyet írni, én úgy örülök, hogy vannak még ilyen emberek, fiatalok, akik ki tudnak állni a barátnőjük mellett, és hűségesek tudnak maradni. :))) Minden elismerésem, S ahogyan kezdtem, maradj mindig ilyen, ők látják rosszul! ;)

N

2020. aug. 11. 02:43
 19/24 A kérdező kommentje:
Rosszul használod a simp kifejezést
2020. aug. 12. 06:25
 20/24 anonim ***** válasza:
37%

Először is ha szereted a barátnőd es hűseges vagy, nem jutsz el odáig, hogy meztelenül melled kerüljön egy csaj.

Ha mégis, mert esetedben akár iskolai kiránduláson melled fekszik éjjel egy csaj, akkor a legtöbb pasi megteszi. Akkor is ha egyébként kerülik az ilyen helyzetet.

2020. aug. 12. 07:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!