Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnek tenni, hogy helyrehozzam a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
Amig egyutt voltunk nwm mutattam ki mennyire szeretem, mert nem tudtam, maat helyeztem eloterbe helyette es nem ugy tunt mintha tennek barmit is a kapcsolatert. Par honapja nagyon megbantottam es akkor ugy volt, hogy szunet lesz. Az tartott is honapokig, beszeltunk kozbenn, de nwm tudta mi legyen. Volt egy veszekedes es utana hetekig egy szot sem beszeltunk, de par napja ujra elkezdtunk. Mit tudnek most tenni, hogy bizonyitsak neki es valahogy helyrehozzam ezt?
Ha tudtok segiteni nagyon halas lennek
2020. júl. 30. 06:10
11/12 anonim válasza:
Azt hogy te mit akarsz, az csak az egyik fele a történetnek. A másiknak is akarnia kell ugyanazt ahhoz hogy működjön, ami itt már nem történik meg. Minél tovább húzod, annál több fájdalommal fogsz ebből kijönni.
12/12 A kérdező kommentje:
igen igazad van. a legnagyobb baj az egeszben igazabol hogy o sem tudja mit akar. oke tudom ez ugy hangzik mintha huzna es csak nem merne elmondani, hogy szakitani akar, de az egeszbol az jon le hogy meg mindig szeret es fontos vagyok neki, viszont ezt a kapcsolatot ami volt nem akarja megegyszer es igazabol ha barmit megtudnek tenni egy masik eselyert hogy bizonyitsak neki akkor megmutatnam hogy megvaltoztam. igen tudom tipikus duma szakitas utan, de eddig nem tudtam mennyire fontos es most hogy nincs rajottem
2020. aug. 4. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!