Miért csodálkozik anya ezen? Hogy értessem meg vele, hogy a kapcsolatunkat már nem lehet helyrehozni?
Sosem volt jó a kapcsolatom vele,ezért arról se tudott,hogy 3 éve barátom van.Múlt héten megtalálta a gyógyszeremet és kiborult,elkezdett faggatni.
Elmondtam neki,hogy együtt vagyok valakivel és a hétvégén bemutattam neki.Anya azt mondta rá később,hogy egy elkényeztetett,b..u szépfiú és nem érti,miért vagyok oda érte.
Tegnap elkezdte mondani,hogy nem érti,mit rontott el a nevelésembe és azóta olyan fura.Mindenről kérdez és nem akarom megbántani,de ez így sok.
Ne akarja helyrehozni a kapcsolatunkat,mert már nem lehet.
17/L
Szerintem most azonnal menj oda Édesanyádhoz, és öleld meg, valamint tegyél meg mindent, hogy rendbehozd a kapcsolatotokat. Édesanyád a reakciója alapján nagyon jó ember, aki jót akar neked, és soha nem bántana meg szándékosan. Őt most nagyon bántja a te gyerekes hisztid, hogy nem mondat el, hogy 3 éve van barátod, hogy azóta vele elveszítetted a szüzességed, valamint nem mertél tőle gyógyszert kérni. Örülj neki, hogy rendbe akarja hozni a kapcsolatotokat, ne zárkózz el tőle.
Egy 14 éves lány, akinek szintén vannak néha nézeteltérései a szüleivel, de sosem tenné ezt az Édesanyjával.
Nem akarom,hogy jobb legyen a kapcsolatunk.
Évek óta ez a helyzet,nem most kellene észbe kapnia.
Sosem számíthattam rá,semmiről nem beszélgettünk.
Itt már a jópofizás és az ölelgetés nem segítene.
Szerintetek mennyire foglalkozhatott velem,hogy nem tűnt fel neki,hogy 3 éve barátom van?!
Ez nem olyan,hogy vettem egy új szobanövényt vagy valami.
19:02
Nem azért szedek gyógyszert,mert rám jött a "d..hatnék".Az jobb lenne,ha esetleg terhes lennék?
Inkább szedek gyógyszert.
Az,hogy 14 évesen lett egy barátom,nem jelenti azt,hogy mással nem foglalkoztam.Egy erős gimibe járok,jövőre egyetemre megyek,több nyelvvizsgám van és versenyszerűen táncolok.Nem ment tönkre az életem,sőt.
Attól,mert az ő házában lakom és ő tart el,miért kéne rajonganom érte?
Persze,lehetnek gondjai,mindenkinek vannak...De könyörgöm,már majdnem 10 éve?!
Ez a kapcsolat közöttünk nem pár hét alatt ment tönkre.
A gyógyszer előnyeiről,hátrányairól nem kell előadást tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!