Ezért miért haragszik anya? Normális?!
Szombaton elmentem délután egy másik városba busszal (kb fél óra az út) a barátnőmmel.Este lekéstük az utolsó buszt és felhívtam anyát,hogy mit csináljunk,mert ott voltunk ketten egyedül és tele volt részeggel a belváros.Anya lekezdett velem üvöltözni,hogy nem érdekli,hogy megyek haza,oldjam meg,őt hagyjam békén ezzel (ezt éjfélkor),legyek otthon egy órán belül.Lecsapta rám a telefont és nem vette fel,amikor hívtam később.
Felhívtam a nagynénémet,aki olyan,mint a második anyukám.Ő azt mondta,hogy azonnal elindul értünk.Utána anya felhívott és kérdezte,hogy miért voltam foglalt.Mondtam,hogy apa tesója értünk jön,erre újra elkezdett kiabálni,hogy vagyok képes őt hívni,amikor otthon van egy 3 éves és gyerekkel egy 2 hónapos kisbabával.Üvöltözött még 5 percig,utána megint lecsapta a telefont.
Azóta nem beszél velem,de nem értem,miért.Ő mondta,hogy oldjam meg a dolgot,senki mást nem tudtam felhívni és a nagynéném se akadt ki rám,hanem anyára,hogy így viselkedett.
15L
Hat nem tudom..este talan nem az utolso buszhoz kene kimenni 15 evesen. Bar vannak olyan szulok akik ezt megengedik es, ha anyukad nem azert van kiakadva, hogy keson mentel haza meg eleve ugy
volt megbeszelve, hogy akkor mesz akkor szerintem kicsit tulzasba viszi. Meg amugy is ha mar ott maradtatok nem kellett volna radnyomni a telefont. Ez kicsit hulye viselkedes
Azért mert keresztülhúztad a számítását és megoldottad a helyzetet magad. Triplán maga alá tett, mert:
- arra számított, hogy nem tudod kezelni a helyzetet
- nem fogsz hazaérni időre
- nem gondolt arra, hogy a nagynénéd megértőbb lesz nála
Frusztrált, mert te felnőttként kezeltél egy szituációt, amit ő nem. Szerintem most leginkább magára dühös, majd lenyugszik.
Tudta,hogy megyünk és elengedett.
Van jogsija is.
Nem neki van kisbabája,hanem a nagynénémnek,aki értünk jött.
Lehet én is kiakadtam volna, de nem csapnám rá a gyerekemre a telefont.
El se tudom képzelni hogyha ilyen helyzetbe jutok, az enyém is rám csapná és üvöltene velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!