Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezért miért haragszik anya?...

Ezért miért haragszik anya? Normális?!

Figyelt kérdés

Szombaton elmentem délután egy másik városba busszal (kb fél óra az út) a barátnőmmel.Este lekéstük az utolsó buszt és felhívtam anyát,hogy mit csináljunk,mert ott voltunk ketten egyedül és tele volt részeggel a belváros.Anya lekezdett velem üvöltözni,hogy nem érdekli,hogy megyek haza,oldjam meg,őt hagyjam békén ezzel (ezt éjfélkor),legyek otthon egy órán belül.Lecsapta rám a telefont és nem vette fel,amikor hívtam később.

Felhívtam a nagynénémet,aki olyan,mint a második anyukám.Ő azt mondta,hogy azonnal elindul értünk.Utána anya felhívott és kérdezte,hogy miért voltam foglalt.Mondtam,hogy apa tesója értünk jön,erre újra elkezdett kiabálni,hogy vagyok képes őt hívni,amikor otthon van egy 3 éves és gyerekkel egy 2 hónapos kisbabával.Üvöltözött még 5 percig,utána megint lecsapta a telefont.

Azóta nem beszél velem,de nem értem,miért.Ő mondta,hogy oldjam meg a dolgot,senki mást nem tudtam felhívni és a nagynéném se akadt ki rám,hanem anyára,hogy így viselkedett.

15L

2013. okt. 29. 11:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

Ha nem beszéltetek meg időpontot, amire haza kellett volna érned, akkor jogosan háborogsz anyukád viselkedésén. Ebbe az is beleszámít, ha már egyszer régebben elhangzott, hogy 8-ra haza kell érni.

Ha elkéstél, nem hívtad éjfélig, nem vetted fel neki a telefont, akkor teljesen igaza volt, amikor úgy döntött old meg magad. Ha elég nagylány vagy ahhoz, hogy éjfélekig csavarogj egy másik városba, arra is legyél képes, hogy utána hazamenj.

2013. okt. 29. 12:51
 12/16 anonim ***** válasza:
21%
Ja bocsi, a szövegből nekem úgy jött le, hogy az övé a baba :) de ha az övé is lenne, attól még a másik gyerekéért is felelősséggel tartozik..
2013. okt. 29. 13:12
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
Apukádat nem hívhattad volna?
2013. okt. 29. 15:11
 14/16 anonim ***** válasza:
52%

Húúúúúúúúú, itt egyes válaszolóknak a szövegértés nagyon nem megy!

Nem normális anyád, remélem meg mondtad neki hogy "kössz, hogy így számíthatok rád ha baj van!"

2013. okt. 29. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:
84%-os válaszoló, szerintem te nem érted, mi történt :D
2013. okt. 29. 18:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Édesanyád azért haragszik, mert felelőtlenek voltatok, és lekéstétek az utolsó buszt. Viszont az nem ok arra, hogy magadra hagyjon az éjszakában. A lehető legrosszabbul kezelte a helyzetet.
2013. okt. 30. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!