Miért csodálkozik anya ezen? Hogy értessem meg vele, hogy a kapcsolatunkat már nem lehet helyrehozni?
Sosem volt jó a kapcsolatom vele,ezért arról se tudott,hogy 3 éve barátom van.Múlt héten megtalálta a gyógyszeremet és kiborult,elkezdett faggatni.
Elmondtam neki,hogy együtt vagyok valakivel és a hétvégén bemutattam neki.Anya azt mondta rá később,hogy egy elkényeztetett,b..u szépfiú és nem érti,miért vagyok oda érte.
Tegnap elkezdte mondani,hogy nem érti,mit rontott el a nevelésembe és azóta olyan fura.Mindenről kérdez és nem akarom megbántani,de ez így sok.
Ne akarja helyrehozni a kapcsolatunkat,mert már nem lehet.
17/L
Nézd Kérdező, hogy valaki a kérdésedre is válaszoljon, valszeg sehogy sem fogod tudni megértetni vele, időről időre be fog próbálkozni, ... de még a jobbik eset, ha azon kezdett el filózni, hogy ő mit ronthatott el, és nem azzal szórakoztat, hogy szerinte Te mit rontottál el...
Az meg, hogy helyre lehet-e hozni, illetve helyre akarod-e hozni, az a Te döntésed.
Remélhetőleg a filózáson meg a próbálkozásain túl már nem kezd el kavarni, hogy azzal tényleg elszúrjon mindent.
Legyél vele kommunikatívabb, hátha javul a kapcsolatotok, egy próbát megér. Ráadásul a kaja kell amit eléd rak, a fűtött meleg szoba, meg a pénze a nyelvvizsgákhoz, szórakozáshoz... Jövőre még fizesse az egyetemet legalább 5 évig...
Ha anyukád nem érdemel egy esélyt, hogy őszinte legyél vele, akkor tartson el a barátod....ő biztosan többet érdemel....szerinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!