Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnek tenni, hogy helyrehozzam a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
Amig egyutt voltunk nwm mutattam ki mennyire szeretem, mert nem tudtam, maat helyeztem eloterbe helyette es nem ugy tunt mintha tennek barmit is a kapcsolatert. Par honapja nagyon megbantottam es akkor ugy volt, hogy szunet lesz. Az tartott is honapokig, beszeltunk kozbenn, de nwm tudta mi legyen. Volt egy veszekedes es utana hetekig egy szot sem beszeltunk, de par napja ujra elkezdtunk. Mit tudnek most tenni, hogy bizonyitsak neki es valahogy helyrehozzam ezt?
Változtass. Légy figyelmes, figyelj oda arra, hogy ő mit mond, mit gondol, milyen dolgokat értékel. Igyekezz a kedvében járni. Ne csak 3 napig, legyen ez az alap nálad.
2020. júl. 30. 07:58
3/12 A kérdező kommentje:
#1 lany, azzal, hogy pl nem ajanlottam en sosem talalkozot vagy programot mindig rabiztam mikor vagy mi, mert nekem mindegy volt.
#2 igen rajta vagyok, sajnos alig ir vissza, kedvtelennek tunik, probalok rola beszelni, de azt mondja o sem tudja mi legyen es szerinte emiatt folosleges errol beszelni. mindent megprobalok megtenni hogy javitsak, de nem tudom mi legyen
2020. júl. 30. 12:06
4/12 anonim válasza:
Ez már halál - meg kell tanulni hogy van amit hiába akarsz javítani, késő. Ez az egész már csak annyiról szól hogy teperj hogy érezd amit ő érzett veled kapcsolatban és ami miatt tönkre ment a helyzet, de nem akar már veled lenni. Nem így viselkedne ha nem így lenne, hanem ő is azon lenne hogy most működjön a kapcsolat. Nem fog, mert nem tesz érte, csak azt akarja hogy te is szenvedj.
2020. júl. 30. 15:02
5/12 anonim válasza:
Szerintem engedd el. Lehet neki jobb lesz nélküled. Idővel biztos talál majd olyat, aki értékelni fogja. Vagy lehet már most is van kialakulóban neki vmi, végülis nyár van..
2020. júl. 30. 15:55
6/12 A kérdező kommentje:
az, hogy van neki valaki tuti nem. nem akar o most igazabol senkit. azt mondta meg regebben, hogy meg mindig szeret csak ezt amilyen volt a kapcsolat nem akarja folytatni es nem tudom neki hogy bizonyitani hogy megvaltoztam
2020. júl. 30. 16:29
7/12 anonim válasza:
Talán azért nem hisz neked, mert mondani bármit lehet. Lehet, hogy volt már éppen elég rossz tapasztalata (hiába tett meg minden tőle telhetőt) és több fájdalmat már nem akar bekockáztatni veled. Így inkább kihátrál, amíg meg nem gyógyul és nem rakja össze magát..
2020. júl. 30. 17:59
8/12 A kérdező kommentje:
szoval akkor eselytelen hogy barmit is tudnek tenni ugye?
2020. júl. 30. 19:10
9/12 anonim válasza:
Ezt nem én fogom megmondani neked, hogy mi esélytelen vagy mi nem az. Én úgy látom, hogy ez a hajó már elment. Ettől még próbálkozhatsz, hogy tényleg meggyőződj róla, h van-e még jövőtök.. de sztem ha sokszor falba ütközöl, akkor lépj tovább. Minden kapcsolatból tanul az ember vmit. A következőnél már ennyivel okosabb vagy bölcsebb leszel..
2020. júl. 31. 21:56
10/12 A kérdező kommentje:
csak az a baj nem akarok kovetkezot. mindig o jar a fejemben es nem akarok massal lenni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!