Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szerint nem féltékeny,csak félt.Abba fogja ezt hagyni?
Az elején minden rendben volt,nem zavarta,hogy másokkal is beszélek,nem zavarta az öltözködésem,se a szokásaim.
Most ,hogy több mint fél éve vele vagyok,valami megváltozott.Többször is elsüti azt a beszólást ha megyek valahova,hogy:De ne fiúzz!
Ne csalj meg.
Ne állj szóba idegenekkel
Ne öltözz feltűnően.
Vegyél rövid gatyát a szoknyád alá akkor is ha az térdig leér( még jó hogy azért vettem fel egybe ruhát,hogy ne izzadjon be a s.ggem a rövid/hosszú farmerokban a 40 fokban)
Még a saját házamba sem lehetek fehérneműben,vagy anélkül.(Megismétlem..van vagy 40 fok és a szobám vörös.mintha egy mikróban élnék)
Egyik nap rámírt egy srác facen,hogy lehet e velem ismerkedni,mert jó a stílusom.
Egyből megírtam,hogy ne haragudj,de van barátom. Esetleg szívesen csevegek de mást nem.
Ő bocsánatot kért,és hagytuk.
Egyből meséltem páromnak aki mérges lett,hogy minek írtam vissza.(Szimpla illemből).
Ugyanez volt,amikor sétáltam barátnőmmel,és egy srác leszólított.Megmondtam,hogy van párom. Ennyi. Meséltem barátomnak, erre akkor is lecseszett,hogy de minek beszélek egy idegennel.( Ha valaki hozzám szól..nyilván válaszolok)
Mikor szóba hoztam,hogy nem tetszik ez a féltékenykedés,ő azt mondta,nem féltékeny,csak félt.Szerintem jelenleg a kettő ugyan az.
Le fog ezzel állni magától idővel? Egyáltalán ilyenkor mi történik,hogy eleinte nem zavarták ezek,mostmeg minden.
Ki a f..sz modta hogy tökéletes vagyok?
Annyit mindtam,hogy nem velem van a baj,mert én bízok benne,így nem nekem vannak párkapcsolati bajaim!
"Másnak nincs ilyen" Ezt te se gondolod komolyan🤦♀️. Ugyanis. Más is fut bele ilyenekbe,sőt még rosszabakba.Oh és nem tudom olvastál- e a válaszok között,de írt olyan is,aki hasonló helyzetbe volt.De furaa jaj senkivel nem történik ilyen csak velem.XD. Kezdjük ott,hogy a mai világba hűséges,illetve nem féltékeny és birtokló embert alig lehet találni.Ez nem bevonzás,szimplán 10/8 emberke,biztos ilyen a multbéli sérelmei vagy akármi miatt.
Ha nekem bajom lenne
Nem gondolod,hogy én lennék féltékeny?
Én bízok benne.Nem szólok az életébe.Nem kutakodok nála.Mindent elmesélek neki..önszántamból,nem azért,mert ő azt parancsolja.Kibírom,hogy exével lóg,mert gyerekük van.Kibírom,hogy elmesélgeti hány csajjal volt elöttem.Nem leszek féltékeny,pedig nekem van önbizalom hiányom amit be is ismerek de nem megyek át psychopatába,és tapadok rá ha nem ír vissza,vagy ha más lányokkal van.Persze nyilvám velem van a baj.
Talán a többi nője irányitható és unalmas volt.De ha neki ez a zsánere,akkor megint itt tartunk,hogy miért is én kelletem?
Ha egy kicsit körbenéz az ember a világban akkor látja hogy MINDENKI kifog egymás után olyat aki féltékeny,vagy csalfa stb.Tök mindegy milyen az ember.Alapból nem én kerestem a kapcsolatot,mert először az érdekelt,hogy a célom amiért 3 éve küzdök,összejöjjön.És az sikerűlt is.A kapcsolat is jól indult.
Persze beszéltem vele,de annyit mondot,hogy jobban szeret mint régen,éshogy ő nem féltékeny,csak félt.
Nyilván könnyeb bennem keresni a hibát,de szerintem nem hangik rosszul egy olyan kapcsolat,ahol a pasi kb eddig mindent megkapott amit akart. Bizalom kellet neki,megkapta. Együtt töltött időt akart, azt is megkapta. Szeretetet, és őszinteséget akart,az is megvan.Ha nem szeretném,nyilván nem a megoldáson dolgoznék.Ha meg nem lennék őszímte,nem mondanámeg neki ha beszélek valakivel,és pláne nem mutogatnám.
Olyan nőt akart aki jövőt tervez vele.Ez is megvolt.Mert annyiszor beszélek neki arról,ha végleg befejeztem a munkámat,költözzünk össze stb. Azt kapta amit kért,csak cserébe ugyanezt én is elvárom.
Most eddig az összes válasz közül..2dolog volt,amivel tudtam is haladni.
Az a gondolat,hogy talán hallot valamit valakitől,az nem hülyeség.Mert arról megfeledkeztem,hogy öccse nem igazán örűlt,hogy összejöttünk.
Az se rossz,amit 28-as írt.Saját tapasztalat hasonló helyzetről,plusz tanács.
Erről még arra tudtam gondolni,hogy talán,még úgy érzi nem ismer eléggé.Ami jogos,mert nem vagyunk annyira régóta együtt.Kezdünk egyre jobban kibontakozni,és lehet ez ilyen hatással van.
Ezeken el tudtam indulni,mert ezeket viszont lehet kezelni.
Lehet nincs annyi önbizalma neki se,mint amennyit mutat.
Nem magamnak keresek orvosságot,hanem a kapcsolaton akarok segíteni azzal,hogy megpróbálom megérteni mi a baja.Nekem régen voltak magyob bajaim,mert annyira félénk voltam,hogy nem mertem emberekkel beszélni
.Ez már elmúlt,mert rámutattak,hogy nem baj,ha van véleményem,és nem kell féljek megszólalni,mert akkor azt fogják látni,hogy támadható vagyok.Én javulni akartam,sikerűlt is.Most viszont úgy érzem,neki is van valami valami gondja.Ehhez meg nem rám kell terelni a hibákat,(nyilván még vannak,de nem rajta vezetem le)
Hanem elég csak pár tapasztalat,hogy ki mire lenne féltékeny,vagy ha volt ilyen párja,azt hogy kezelte,mert mint ahogy látjátok,nem lehetetlen.
Lehet hogy úgy kellet volna feltegyem a kérdést,hogy mi az ami féltékenységet okoz,még akkor is,ha tudod,hogy nincs semmi.Mert ezt jól tudja.Csak magát riogatja.
Van egy gyereke?
Gondolom akkor exével komoly kapcsolatban állt.Nem kizárt,hogy fél újra belevágni valami komolyba,mer nem akarja elveszíteni.Erről szoktatok ti beszélni?Mer lehet emiatt is hátrányban érzi magát.Úgy nehezebb csajozni ,ha már van"családja".Talán zavarja,hogy lehet emiatt is meggondolod magad
Ugye tudod,hogy az a gyerek lehet hogy rád lesz passzolva?
Most tényleg. Ez kinek kéne?
Nekem nagyon úgy hangzik,hogy amikor meg magát dicséri,inkább benned akar egy látszatot kelteni,tudod próbál emlékeztetni,arra,hogy ő király,ő szuper,nála jobbat nem találsz.😅Ilyenkor csak jegyezd meg neki,hogy te vagy a legjobb szivem,vagy csak csókold meg.Had érezze,hogy neked tényleg ő "király"🙂.
Fiúként írok.Sokáig önbizalomhiányos voltam,de sosem mutattam ki.Csak próbáltam felvágni a csajok elött,de eközben,csak azt próbáltam eltalarni,hogy azt éreztem,egy csajnak sem kellek.
Eddigi kapcsolataim sem sültek el jól.Aztán mikor újra lett,féltem,hogy mi lesz ha vele is úgy járok.Jobban megszerettem,mint eddig bármelyiket.Ha az elején kimutatom,hogy féltékeny vagyok,nem kelletem volna neki.Megpróbáltam elnyomni.Egy darabig bírtam.Utánna féltem,hogy nem vagyok elég jó.
A barátnőm öntött belém önbizalmat.
Próbáld ezzel.Kicsit próbáld meg őt felemelni.Akkor jó egy kapcsolat,ha mind a két fél király és királynőként érzi magát😎.
Hát igen. Legutobbi exe volt a legelső és legerősebb.Nagyon rosszul viselte a szakítást,de már elvileg nem menne hozzá vissza. Engem meg nem zavar a gyerek,mondtam is neki,hogy nagyon aranyos.Legalább látom hogy jó apa lesz.
A tanácsot köszönöm,majd kipróbálom.Jegyeztem már meg neki,hogy bármilyen is legyen,én szeretem,mert egyszer hisztizni kezdett,hogy elhízott.
Igyekeztem megmutatni neki,hogy ezzel semmi baj.
Exeimről annyit,hogy náluk kiderűlt miért voltak féltékenyek.
Az elsőnek a munkahely nem tetszett,mert szerinte az nem fér egy kapcsolatba,és féltékeny lett a munkatársaimra.
A második meg alapól mentális bajai voltak.Mindig is féltékeny volt,csak eleinte szépen leplezte.
A harmadiknál meg azért jött ki féltékenység,mert rokkant volt.Mindíg azt érezte,hogy nem elég hozzám.Később,pont ezért fejeztük be.Mert nem tűröm a féltékenykedést.
Ezekre utánna viszont figyeltem.
Mármint még az ismerkedésnél leszögezem a munkát,bemutatom a kollégákat.Több időre nyújtom a randikat,és figyeltem,hogy olyan legyen melletem,aki nem hátrányos,hogy ezeket elkerüljem.
Most,megint van valami új,de nem tudom még hogy mitől jött.
Ha sokan írnak tapasztalatokat saját,vagy partnerük féltékenységéről,ez azért segít,mert oké,hogy minden kapcsolat,és ember más,de hátha van benne valami hasonló,amit tudok alkalmazni.
Ebben igaza van a kérdezőnek,hogy nem egy nagyon nehéz feladat féltékeny,vagy hűtlen partnert kifogni:D
Hányan panaszkodnak,hogy már a 4. Partnere csalja meg,vagy éppenséggel egy pióca volt?Most akkor a fél emberiség menjen vizsgáltassa ki magát,mert belebotlik az ilyen emberekbe,akikből annyi van mimt a tenger?
Hát akkor én és az élettársam is elmehetünk,mert azelött,hogy megismertük volna egymást,mind a kettőnket folyton kihasználtak,és átvertek.
Itt semmi agyi,meg lelki betegségről nincs szó.
Az egész annyi,hogy a világ odáig fajult,hogy foggal,körömmel kell védeni azt akit szeretünk,mert a hűség,és gerinc az kevés embernek van.
A kérdező barátja miért lenne jogosan féltékeny? Mert jól néz ki a barátnője? Egyem meg! Valószínűleg,neki is tetszett párválasztáskor.
A másik meg,hogy azért szerintem sok ember örülne,ha a párja mindenről beszámolna neki.Legalább is én biztos nyugodt lennék,hisz ha magától epmeséli,még meg is mutatja akkor mit titkolna?Az sokkal jobb lenne példának okáért,amit az én volt uraim csináltak?
Hogy még a chatet is lezárólták,arcfelismerő,újlenyomat.Még egy bankba is egyszerűbb lett volna betörni,mint oda.Gondolkoztam is mit védenek ennyire.
Kérdező,neked azt tudom javasolni,hogy annyi teret adj,amennyit te is kapsz.
Hamar észleli majd a változást,és nem fog tetszeni neki.Egyből beszélni akar majd,hogy ő mennyire terrorban érzi magát,meg így-úgy.Mutass egy görbe tükröt.Ha az nem segít akkor semmi:(
Nem hiszem,hogy barátod beteg lenne,ez egy megszokott dolog,főleg,ha csak most ismeritek meg egymást igazán.Kicsit le kell nyugodnia,de elöbb látnia kell mit is csinál.
Attól tarrok,ha kevesebb teret kap.Akkor el kéne játszanom egy féltékenységet,viszont azzal késöbb visszaélhet.
Pl ha féltékeny,és szólok,hogy most fejezze be! Egyből rá tudja vágni,hogy te is az vagy.
Az igaz,de akkor meg már megmondhatod neki,hogy ugye milyen jól esik?
Az nem baj ha rájön,hogy direkt csinálod,mert a lényeg,hogy érezze azt,amit te érzel olyankor.
Btw.lehet a pasid az is zavarja,hogy nem vagy féltékeny éa úgy érzi,nem olyan fontos neked.
az en baratom is ennyire feltekeny volt engem is zavart ezert szakitottam vele:D
en se irhattam vissza senkinek se meg egy sziat se, vissza se jelolhettem senkit se
nekem is leirta ezt hogy o csak felt engemxddddd
engem is megszolt neha oltozkodes miatt
de amugy ird le neki hogy o nem az anyukad nem o donti el mit csinalj, hogy oltozkodj stb
nem akarok gonosznak tunni de hidd el sokkal jobb lesz nelkule es azt csinalhatsz amit csak akarsz!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!