Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szerint nem féltékeny,csak félt.Abba fogja ezt hagyni?
Az elején minden rendben volt,nem zavarta,hogy másokkal is beszélek,nem zavarta az öltözködésem,se a szokásaim.
Most ,hogy több mint fél éve vele vagyok,valami megváltozott.Többször is elsüti azt a beszólást ha megyek valahova,hogy:De ne fiúzz!
Ne csalj meg.
Ne állj szóba idegenekkel
Ne öltözz feltűnően.
Vegyél rövid gatyát a szoknyád alá akkor is ha az térdig leér( még jó hogy azért vettem fel egybe ruhát,hogy ne izzadjon be a s.ggem a rövid/hosszú farmerokban a 40 fokban)
Még a saját házamba sem lehetek fehérneműben,vagy anélkül.(Megismétlem..van vagy 40 fok és a szobám vörös.mintha egy mikróban élnék)
Egyik nap rámírt egy srác facen,hogy lehet e velem ismerkedni,mert jó a stílusom.
Egyből megírtam,hogy ne haragudj,de van barátom. Esetleg szívesen csevegek de mást nem.
Ő bocsánatot kért,és hagytuk.
Egyből meséltem páromnak aki mérges lett,hogy minek írtam vissza.(Szimpla illemből).
Ugyanez volt,amikor sétáltam barátnőmmel,és egy srác leszólított.Megmondtam,hogy van párom. Ennyi. Meséltem barátomnak, erre akkor is lecseszett,hogy de minek beszélek egy idegennel.( Ha valaki hozzám szól..nyilván válaszolok)
Mikor szóba hoztam,hogy nem tetszik ez a féltékenykedés,ő azt mondta,nem féltékeny,csak félt.Szerintem jelenleg a kettő ugyan az.
Le fog ezzel állni magától idővel? Egyáltalán ilyenkor mi történik,hogy eleinte nem zavarták ezek,mostmeg minden.
Okot se adtam rá,hogy elkezdjen a bizalma megingani vagy bármi.
Ezért nem értem.
Menekülj. Az ilyen fajta féltést, féltékenységet a kisajátítási, birtoklási vágy okozza. Beteges felfogásúvá válik és ha valamit nem az ő előírásának megfelelően teszel, agresszív lesz.
"A féltékenység gyakran nem is kimondottan a partnerre, hanem csupán a kapcsolat intimitásának féltésére szorítkozik. Akkor azonban negatív érzelmi reakcióvá válik, amikor valamilyek fél – valóságosnak vélt,vagy csak feltételezett jelek alapján – meggyanúsítja a partnerét az érzelmi vagy szexuális hűtlenséggel.
Előfordulhat, hogy ez az érzés meggyőződéssé változik, s olyannyira elhatalmasodik valakin, hogy szinte kifordul önmagából, vagyis olyasmikre vetemedik, amiket józan pillanataiban soha meg nem tenne. Például kutat a párja holmijai között, a zsebeiben, vizsgálgatja a fehérneműjét, ellenőrzi a mobilját, az e-maljeit, leselkedik vagy nyomoztat utána, vagyis a másik tudta és belegegyezése nélkül hatol bele annak intim-szférájába. Ha van bizonyíték, akkor is, ha nincs, akkor is vesztesnek és becsapottnak érzi magát. Ekkor már olyan ördögi körbe kerül a szerelemféltő – és a gyanúsított fél is –, amiből önerőből nehéz kitörni."
A szakítással még várnék,mert azért ennyira még nem vészes. Legalább is az eddigiekhez képest,akik az utcára se engedtek ki.
Most vasárnap fogok menni egy munkahelyre ami hetente új helyen van,és mind ez 3 és fél hónapig.Kivámcsi vagyok,ez idő alatt,rosszabodik e majd a helyzet,vagy változatlan lesz.Mert az viszont jóra utal,hogy nem tart vissza attól,hogy menjek. Nem örűl,de nem is tart vissza.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!