Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Félek belevágni!?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek belevágni!?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akit nemrég ismertem meg, lenyegeben nagyon jol eldumalunk chaten,sok a közös pont is... nagyon tetszik. Viszont mar ideje lenne egy talinak, amitől nagyon félek legjobban nem is a talitol hanem utána ha alakulna kapcsolat. Mert elozo kapcsolatom aminek 4 eve vege szoval minden rossz volt csak csalodasok,kudarcok ertek benne szex terén is! Ezmiatt attól is félek.. nem tudom bele merjek e vágni vagy elcsesznék mindent es meg jobban befordulnek!? Esetleg valami tanács? 22F

2020. júl. 29. 05:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne pörögj a múlton, mert az felőröl téged. Már most látni, hogy kedveled a csajt és kb csak a múltad miatt vagy kiakadva. Ezt hagyd el. Foglalkozz a jeleneddel, hogy minél jobb legyen minden napod, meg a jövővel, aminek akár ez a lány is részese lehet. Egyébként vágj bele, ne aggódj, úgy menj oda, mintha ő lenne az első. Később ha már teljes mértékben bíztok a másikban, akkor elmondhatod ezt, hogy van benned egy kis félelem, és hogy ezt szeretnéd leküzdeni, segítene-e neked, stb.

Nehéz feladat, de szerintem képes vagy rá, hajrá! 😁

2020. júl. 29. 07:08
 2/5 anonim válasza:
100%
Ne félj kockaztatni!!
2020. júl. 29. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
félsz
2020. júl. 29. 13:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Első! Őszintén nem gondoltam volna hogy kapni fogok értelmes választ , de kaptam:) Teljesen igazad van! Bele is vágok. Köszönöm!:)
2020. júl. 29. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:

9 dolog, amit ha a párod megtesz veled, azonnal menekülj!

1. Ha mindig te vagy a hibás

2. Ha ki akar sajátítani

3. Ha lekicsinyli a sikereidet

4. Ha helyetted akar dönteni

5. Ha bántanak, nem áll melléd

6. Ha meg akar változtatni

7. Ha fel akar használni

8. Ha behatol a privát szférádba

9. Ha rombolja az önbizalmadat

2020. júl. 30. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!