Jogosan félek belevágni egy vállalkozásba? Tudtok bármit hozzáfűzni, biztatni?
21 éves Villanyszerelő vagyok. Egy cégnél dolgozok, havi 290-350 kozott. Önállóan, szépen és alázatosan dolgozok, ha kell reggel 7től este 8ig, mert szeretem amit csinálok és bírom is egyenlőre. Tobb maszek munkát csináltam már, sokszor csak ismerősöknek. Szerintem, ha vállalkozó lennék, akkor havi szinten 350et tisztán, de szamolasok szerint 6—800ezret simán kitudnek termelni. Csak félek, hogy nem lenne munkám minden napra.
Gondoltam rá, hogy a cégem alkalmazzon alvallalkozonak, már van pár ember, szerintetek ez így megérné? 3ig-5ig a megélhetés, amit 5 óra után termelnék ki az az extra lenne.
Szerintetek ha vállalkozó lennék, könnyebben ertesuonenek rólam az emberek, hogy létezem?
Sajnálom, hogy ilyen hosszú sztorit írtam, de itt sok ember véleményét láthatom.
A másik dolog amitől félek, az az adózás és hogy valami baj lesz és nagyon eluszok.
Az emberek csak akkor értesülnek arról, hogy te villanyszerelő vállalkozó vagy, ha hirdetsz.
Hirdethetsz interneten, helyi újságokban, röpcédulákat dobhatsz postaládákba a lakhelyed közelében, szólhatsz az ismerőseidnek, hogy ajánljanak téged, ha valakinek a környezetükben ilyen munkára van szükségük.
Szerintem ne tarts a vállalkozástól, ma szakmunkásként pláne könnyű munkát találni, és lehet elkérni pénzt.
A számolgatásod alapján, ha az elején nem lenne munkád minden napra, csak minden másnapra, akkor is kihozhatnád a mostani fizetésedet... mire vársz? :)
Számíts arra, hogy az első néhány (5...9) hónapod veszteséges lesz.
Az első 3 nagyon komolyan veszteséges.
"Csak félek, hogy nem lenne munkám minden napra."
Csak rajtad áll, mennyire vagy kreatív.
Károgókra meg ne hallgass, akár az első hónapban is lehetsz bőven nyereséges!
A kérdező nem a butaságaidra kíváncsi, hanem a tényekre. Az, hogy te a hozzászólásodnak megfelelően vállalkozol, téged minősít. Gratulálok, a kókler hozzáállásodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!