"Büfészakos" diplomával, különösebb szakképzettség nélkül milyen vállalkozásba kezdjek?
Sajnos fiatalon hülye voltam, mert fontosabb volt a bulizás meg egyéb dolgok, így egy noname főiskolai diplomát sikerült összehozni a gimnázium után.
De őszintén? 17-18 évesen még fogalmam sem volt róla, hogy milyen irányba induljak.
Érteni sem igazán értek semmihez, szakmám nincs.
Viszont! Nagyon érdekel az üzlet, a vállalkozás világa. Úgy gondolom, sikeres lehetnék benne.
Nagyon jól tudok emberekkel bánni, kapcsolatot teremteni, megnyerő a modorom, személyiségem (mások mondják rólam, nem én magamról).
Attól sem zárkózom el, hogy valami új szakmát tanuljak meg/ki így 30 felett.
Szerintetek merre induljak, ti mihez kezdenétek?
Az oltásokat kérem hanyagoljuk, tudom hogy hülye voltam, de ez már elmúlt, a múlton már változtatni nem tudok.
A jövő érdekel, hogy mit tudnék kihozni belőle.
Így nagyon nehéz lesz, nem dönthetünk helyetted.
Elképesztő sok mindenben lehet vállalkozni (én kereskedő vagyok "büfészakos" diplomával).
Szóval a kereskedelemben nem a diploma számít, hanem az, hogy mennyire képzed magadat pl. a marketing terén, és mennyire vagy hajlandó használni a - valóban működő - modern megoldásokat. (Nem feltétlenül modern technológiáról beszélek, bár az is beletartozik.)
Nagyon fontos, hogy penge legyél marketingben, és itt most nem - vagy nem elsősorban - a vaskos elméletre gondolok, hanem a gyakorlati megoldásokra.
Hirdess -> mérj -> finomíts -> kezdeményezz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!