Angliában szeretnék továbbtanulni, de egyedül félek belevágni, hogy találhatnék olyanokat, akik hasonlóban gondolkoznak?
Hat azert nehez olyan szintre hozni magad, mind nyelv szempontjabol, mind tanulmanyok szempontjabol, hogy egy angliai egyetemre siman fel vegyenek.
Egy barati tarsasagban azert ilyen ember max 1 van.
Lehet az ismerosok kozul is van akit erdekelne, de valami miatt nem lenne lehetosege ra ( penz, tanulmany, nyelvtudas stb)
Szerintem kint egyebkent konnyen be illeszkednel es talalnal baratokat. Csak az elejen igen lehet picit kivulallokent, vagy egyedul erezned magad. De aztan alakulna a dolog. Ha van ra lehetoseged es minden felteteled (meg van egyebkent?) akkor szerintem erdemes belevagni.
Sok sikert!:)
Ha a cserdiákprogram érdekel, akkor biztos, hogy nem te leszel az egyedüli.
Egyébként nincs sok különbség abban, hogy van-e melletted valaki vagy nincs. Így legalább rá leszel kényszerülve, hogy használd a nyelvet es fejleszd magad. Én 5 éve teljesen egyedül, pénz és nyelvtudás nélkül jöttem ki. Voltak nehézségek, de pár hónapon belül jelentkezek egyetemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!