Mennyire félelmetes (és veszélyes) egyedül túrázni éjszaka egy erdőben?
Figyelt kérdés
Az az erdő ahol egyedül éjszakai túrázni szeretnék, nem egy városszéli drogtanya, vagy a kutyások, kocogók körében közkedvelt, este is megvilágított ösvényekkel rendelkező parkerdő, hanem egy "rendes", emberek által viszonylag ritkán járt, félreeső, nagy területű erdő. Olyan, mint pl. a Zempléni- hegység erdeje.2018. aug. 7. 19:08
2/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére Magyarországon nincsenek medvék.
2018. aug. 7. 19:48
3/9 anonim válasza:
Én arra meztelenül szoktam túrázni éjszaka 😉
4/9 D. Brasco válasza:
"Szerencsére Magyarországon nincsenek medvék"
Azt te csak hiszed........bar hogy valoban talalkozz is eggyel arra az esely gyakorlatilag nulla!
5/9 A kérdező kommentje:
Most már nincs medve...
Májusban Szeged mellett kaptak el egyet, illetve júniusban Miskolc környékén volt egy példány.
Azóta már nincs medve szabadon, csak az állatkertben.
2018. aug. 7. 20:45
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem veszélyes, de legyen feltöltve a mobilod, ha eltévednél vagy ha megsérülsz.
8/9 anonim válasza:
Rendszeresen téved át 1-1 medve az észak-keleti határvidéken, legfeljebb nem lesz mindegyikből újsághír.
Egyébként éjszakai túrázásnál nem árt, ha van az emberen láthatósági mellény, akkor könnyebben észreveszik és elkerülik vadak-vadászok egyaránt.
9/9 anonim válasza:
"Mennyire félelmetes (és veszélyes)"
Minek mennél, ha más most be vagy s z a r v a ??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!