Elmennék nyaralni, de egyedül nem akarok. Mit tegyek? Keressek egy idegent? 21/L
Nincs egy barátod, barátnőd se?
Elindulhatsz egyedül is, ha hostelben szállsz meg.
Lesz jó társaság, ha jó helyen vagy.
Egy hónapja írt rám ha haverom, hogy érdekelne-e egy európa túra. Azt hittem viccel így igent mondtam.
Most párizs felé vagyunk úton, Olaszország letudva, és még van 5 ország.
Ezzel azt akarom mondani, hogy csak kérdeni kell embereket és lehet elmennek veled. Még az sem kell, hogy a legjobb barátnőd legyen, elég egy haveri viszony.
Ha akarod prágában csatlakozhatsz hozzánk(2db 22F), bár csak két napot leszünk, de van bőven hely az ottani szállásunkon.
"Ezzel azt akarom mondani, hogy csak kérdeni kell embereket és lehet elmennek veled. "
Bizony. Par evvel ezelott korbekerdeztem az ismeroseimnel, hogy ki csatlakozna egy egzotikusabb uticelra, egy olyan tag jelentkezett, akivel evente 1x talalkoztam, azota rendszeresen utazgatunk egyutt.
Én is elkezdtem ezen agyalni, mert barátom sajnos nem szeret utazni, én viszont marhára vágyom rá.
Mint kiderült, kolléganőm (akivel jó viszonyban vagyok, de hatalmas barátnők nem vagyunk, a civil életben nem szoktuk találkozgatni) szívesen jönne velem, mikor elővezettem, merre szeretnék majd menni.
Vagy nézhetsz csoportos utazásokat, ott még lehet össze is ismerkedsz valakivel:) (Eupolisz.hu-t nézd meg, ott vannak pici, 8 fős utak is, és leírás szerint az is céljuk, hogy a túra végére csapat legyenek). Vagy ha érdekel a túrázás, akkor nézd meg a turatars.hu-t.
Bizony!
Keress egy idegent!
Meglátod, h nagy poén lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!