Saját vállalkozásba kezdenék? Húsboltban gondolkodom, nálunk a községben, ami 1400 lakosú. A COOP boltban lehet húst kapni, de csak megrendelésre, csak 1 héten egyszer. Amúgy legközelebb csak 12 km-re lehet venni a TESCO-ba. Félek belevágni!
Mi honnan tudhatnánk?
A vállalkozás lényege, hogy kockázat van benne.
Mindenképpen készíts egy üzleti tervet. A neten találsz erről sablonokat és ezeket válaszolod meg, kutatást és számításokat végzel. Ez alapján eldöntethető, hogy érdemes-e belefogni ebbe a vállalkozásba vagy nem.
Az üzleti terv elkészítése nélkül gondolkoznod igen veszélyes és nem is érdemes.
E terv után teljesen eldönthető, belevágsz-e, hogyan, mikor jó ezt megtenni stb. stb.
Gondolom a faluban szinte mindenki tart szárnyast, hízót, néhányan talán még kecskét vagy marhát is. Így a kereslet elég kicsi lesz.
Ráadásul a hús gyorsan megromlik, tehát friss húst én nem árulnék.
Én így nem kezdeném el.
Amúgy ennyi infóból mi se tudjuk...
A Coop bármikor változtathat, úgyhogy erre nem alapoznék, a Tescoban meg más is kapható, ha valaki oda elmegy, egyben megveszi a húst is azokkal, nem fog külön hozzád mászkálni.
Azt meg már leírták, hogy falun sokan tartanak maguknak "húst".
Városban, forgalmasabb helyen inkább megérné szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!