Félek belevágni a tanári képzésbe. Mit tegyek?
A helyzet a következő: érettségi után kihagytam 1-2 évet, dolgoztam, életem az életem. Most idén pedig elkezdeném a régóta dédelgetett tanárszakot. Azonban Félek. Szinte mindentől. Nem tudom, hogy tudnám e csinálni, és mellette a hobbimnak élni, ami a költészet, irodalom. De ezt a hobbim komolyan űzöm, már több antológiában szerepeltem. Szóval nem tudom, hogy össze tudnám e egyeztetni a tanárszakot és az írást. Mivel tanárszakon van, hogy reggel 8tól délután 7ig benn vannak, nem tudom lenne e időm és energiám az írásra.
Igazából nekem megfelelő lenne egy másik szak, levelezőn ami mellett tudnék írni otthon, meg olvasni, csak ezen lehetőségek között a tanári ami a legjobban megérné elvégezni, csak ugye nem tudom, hogy mellette tudnék írni vagy nem, újabb egy évet pedig nem szeretnék elpazarolni.
A pszichológusom is a tanárszakot javasolja, mondán, hogy lehet a kettőt párhuzamosan csinálni.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!