Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha mindenkinek volt már kapcsolata, csak nekem nem? Miért vagyok ilyen nyomi?
És ha azt mondja, hogy sikerülni fog, de elbukja, akkor az mennyivel jobb?
Attól, mert valakinek van önbizalma, még nem lesz nagyobb melle, nem lesz szebb a feje, nem lesz magasabb, nem lesz több haja. Nem oszt nem szoroz. Most ha bebeszélem magamnak, hogy hatalmas melleim vannak, attól még nem lesz hatalmas mellem. És nagyon gáz volt, amikor elhittem magamról, hogy hú de jól focizok, aztán meg leégtem.
Egy kapcsolathoz nem is kell hatalmas mell. Én már csak tudom, mert nekem is nagyon aprók, mégis járok valakivel. Csak képzeld, nem úgy megyek oda senkihez, hogy hát nekem kicsi melleim vannak, meg nem vagyok szép. Ezzel semmit nem érek el.
Mindegy, úgy látom, felesleges volt már ennyi erőt is belefektetni ebbe, úgyis csak mondod a magadét. Ha ennyire tudod, mit akarsz, csináld, de akkor ne kérdezd mások véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!