Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ha mindenkinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha mindenkinek volt már kapcsolata, csak nekem nem? Miért vagyok ilyen nyomi?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hónapokban emiatt nagyon frusztrált lettem, hogy ilyen kis nyomi vagyok, mert mindenkinek volt már az osztályból, csak nekem nem, emiatt sokszor vagyok céltábla másoknak is. Nagyon rossz érzés minden téren kilógni a sorból, és sokszor öngyilkossági gondolataim is vannak hetek óta. Könnyű azt mondani, hogy ne foglalkozzak vele, meg majd egyszer nekem is lesz valakim. De nekem ne majd egyszer legyen.
2020. júl. 15. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Nekem se volt, és?

Többször is lett volna lehetőségem kapcsolatra, de visszautasítottam a vágyakozókat. Nincsen se időm, se anyagi forrásom kapcsolatokra. Ezen nincs mit szégyellni. Ha emiatt piszkálnak, megszólnak az az ő bajuk. Nincsen jobb dolguk, mint más magánéletét kivesézni.

Végszóképpen pedig: Nem kell siettetni, erőltetni semmit. Ha eljön az igazi, érezni fogod. 😉

2020. júl. 15. 20:30
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Hány éves vagy egyébként? Mert úgy aggódsz, mintha már középkorú lennél, és elszaladt volna melletted az élet a lehetőségekkel.

Minden nap jön ilyen kérdés, és nem győzzük hangsúlyozni, hogy a kapcsolat nem úgy lesz, hogy erőlteted. Ez a "ne majd egyszer legyen, én most akarom" hozzáállás nem segít, hidd el. Az meg, hogy te "nyomi" vagy, mert nincs kapcsolatod, röhejes. Azért ne akarj járni valakivel, mert nem akarsz kilógni a sorból. És elhiszem, meg tudom is, hogy a "majd lesz valakid" sablonok nem segítenek, de mit mondhatnánk? Azt azért mégsem, hogy válogatás nélkül jöjj össze bárkivel, csak egyedül ne legyél.

2020. júl. 15. 20:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

27 éves vagyok, és soha nem volt még párkapcsolatom.

Pedig nem vagyok egy 4 fal közé begubózó antiszoc emberke. Ez van..

2020. júl. 15. 21:28
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Mit tegyél?

Xarjál rájuk és legközelebb mondd meg, hogy majd te eldöntöd, hogy hogyan éled az életedet és mikor jössz össze valakivel - a többiek már addigra rég ki fognak égni, ne félj!

Érdemes megvárni az igazit és hidd el, van aki csak 40 évesen találkozik vele, addig meg csalódások zsinórban, kár erőltetni - ki kell várni és közben nyitott szemmel és nyitott szívvel járni!

2020. júl. 15. 22:31
 5/12 A kérdező kommentje:
De pont, hogy nem az én döntésem, mikor jövök össze valakivel, mivel nincs döntés. És köszi, de nem 40 évesen akarom elveszteni a szüzességem, és nem akarok addig várni, inkább megölöm magam.
2020. júl. 16. 13:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Akkor nyugodtan vesd magad bárki elé azonnal, hogy szar élmény legyen, és életed végéig bánd. Így megfelel? Vagy mit szeretnél hallani?
2020. júl. 16. 21:54
 7/12 anonim ***** válasza:

Na, pont ezért van annyi defektes és boldogtalan kapcsolat, mert csak legyen valaki, mind1....

Az a baj, hogy a kérdező azt hiszi, egy bármilyen párkapcsolat is jobb a semminél, pedig nagyon nem és a rossz tapasztalatok csak fokozzák a pesszimista gondolkodást, ami a kérdezőnek amúgy is már megvan.

Kérdező!

Hidd el, érdemes várni és ha te nem az igazit keresed, akkor még mindig elmehetsz dgni egy prostihoz is akármikor ezért kár megölnöd magad....

2020. júl. 16. 22:19
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

Egyébként a kiírt kérdésedre a válasz:

azért nem volt még párkapcsolatod, mert nyomi az énképed, ezt alkottad magadról és ezt sugárzod ki folyamatosan magadból és ez nem vonzó a másik nem számára.

2020. júl. 16. 22:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Oszt ha én bebeszélem magamnak, milyen jó nő vagyok, az mennyivel jobb? Attól még nem leszek jó nő a fiúk számára, mert bebeszélem magamnak. Én legalább tisztában vagyok az "adottságaimmal".
2020. júl. 16. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
De, pont hogy a magabiztosság fog dobni rajtad. Mennyivel nagyobb sikere van valakinek bárhol, ha nem úgy megy oda, hogy "áh ez nekem úgysem sikerül, nem vagyok elég jó hozzá"
2020. júl. 16. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!