Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A roma családok mennyire elfogadóak?.
Figyelt kérdés
egy tehetős roma családra gondolok mennyire elfogadóak pl a lányuknak magyar férfi próbál udvarolni szerintetek elfogadják?2020. jún. 29. 12:17
2/10 anonim válasza:
Igazi roma lány nem áll szóba gádzsó pasival, főleg, hogy a legtöbbnek már kiskorában van kijelölt férje.
3/10 A kérdező kommentje:
Értem köszi mindenkinek a választ:) persze várom a többiek véleményét s
2020. jún. 29. 12:51
4/10 anonim válasza:
Mivel értelmes a család, így nem kizáró ok. Nyilván család válogatja.
Tény, hogy van akinek már 8 éves korában tudják ki lesz a férje, de el szokták fogadni a magyar udvarlót is- nem egy ilyet ismerek.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen tanult értelmes emberek a szülők is és a lány is egyedüli lány testvére nincs
2020. jún. 29. 13:41
6/10 anonim válasza:
Én pint ebben voltam,2.5 éve semmi se haladtam
Add fel,esélytelen
Örülj hogy menekülhetsz
Roma-romával
9/10 anonim válasza:
Akár tehetősek, akár kevésbé, az a jellemvonás mindegyiküknél megvan, hogy szigorúan néznek a más közösségekhez tartozókra.
Szerintem keresgélj a saját házad táján.
10/10 anonim válasza:
Roma emberként szeretném eloszlatni a tévhiteket. A roma családokban nagyon is örülnek neki, ha nemcigány kerül be a családba. Én cigányfiúként elmondhatom, hogy az exeim közül egyetlen egy sem cigány (most nincs barátnőm), és a családom nagyon örült ennek, sőt a szüleim mindig azt mondják, hogy ne cigány nőt vegyek el, mert a cigány nők kényesek és bajosak. :D A ciányoknál ha valaki magyar családba hazásodik, akkor szinte felnéznek rá, mert ez azt jelenti számukra, hogy az illető magasabb körökbe lépett. Szóval nemhogy megvetnék a nemcigány csalástagot, hanem örülnek neki, nagyon is! Nem beszélve arról, mennyire vendégszerető nép a cigány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!