Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A szüleim tiltanak a roma...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim tiltanak a roma pasimtól?

Figyelt kérdés

több mint 4 éve ismerem a fiút.

10 hónapja együtt vagyok vele de a szüleim nem fogadják el hogy vele legyek mert ez egy "szégyen" .

mit hogyan csinaljak tovabb ? találkozzak- e még vele titokban ? attol félek ha ez kiderül nagybaj lesz belőle, de szeressük egymast es nem tudom elhagyni.

2019. ápr. 23. 09:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
33%
Ne hagyd el semmiképp. Ez nem szégyen, nagyon is jó és értékelendő, hogy vannak normális romák is. Nem az alapján kell megítélni őket, hogy a társaik mit csinálnak. Találkozzatok nyugodtan, főleg ha már nagykorúak vagytok, akkor semmi beleszólásuk.
2019. ápr. 23. 09:56
 2/23 anonim ***** válasza:
48%

Én is tudok ilyen párról :) remekül megvannak. A csaj ki lett tagadva, átköltözött a pasihoz. Ott hagyta a sulit, mivel terhes lett, bár ekkor még csak feltételezés volt. A srác pár hónap mulva ott hagyta a sulit. Mind a kettőjüknek van 8 általánosa, egy gyerekük és mint kiderült, a házba nem volt elég hely, ezért a tyúkolban laknak. Igazi love story :)

De tudnék még 10 olyat is, ahol egy idő után a csaj minden nap meg volt verve. Ha másnem legalább egy rugást kapott, hogy tudja hol a helye. De az első az ami a legérdekesebb. Van egy jó képességű, okos csajszi, hatalmas tervekkel, továbbtanulási szándékkal, rengeteg tanulmányi versenyen vett részt. Erre mi lesz?? Össze jön egy cigány pasival, az eredménye el kezd romlani, szülők szóvá teszik, lány nem hallgat rájuk, év végén pótvizsga, csaj kitagadva. Kicsit később otthagyja a sulit és beköltözik egy tyúkolba. Teljesen ki van szolgáltatva, mert haza már nem mehet, amúgy is 18, vagy ott marad és teszi amit kell, vagy megy a híd alá. Így lett egy baba, amiért a srácnak is ott kellett hagyni a sulit, hogy dolgozzon. Szép jövőjük lesz az már biztos.

2019. ápr. 23. 09:57
 3/23 A kérdező kommentje:

nem minden cigány fiú egyforma.. hat a cigányok is emberek

én is ismerek valakit , egy cigány emberrel jött össze van 2 szép gyermekük , megvannak egymással. Akkor miért tiltják annyira ?

2019. ápr. 23. 10:03
 4/23 anonim ***** válasza:

Mert nem az a normális. Én olyat is ismerek aki a saját feleségét is futtatja. 1-2 ember akad a százból kivételnek. Én is tudom hogy vannak kivételek. Van is nagyon jó cigány barátom, szinte testvérem, bármit megtennék érte. De pl ha lenne egy lányom és össze akarna vele jönni, ha egyidősek lennének, nem engedném. Magyar Magyarral háljon. Ne keveredjünk.

Meg láttam már vagy 50 ilyen magyar-cigány kacsolatot, de lehet hogy százat is. Volt olyan mikor a csaj orrát betörte már, mert valami kis apróságon össze vesztek. Volt olyan is mint mondtam, hogy minden nap verte a csajt. Volt olyan csávó, aki nem merte elhagyni a cigány barátnőjét, mert meg lett fenyegetve. Vagy olyan, mint mondtam, hogy saját feleségét futtatja és nem azért, mert nincs pénz. Drogot is árulnak és van még pár lány akit futtat, ez mind nyilt titok, de még fogást nem találtak rajta a rendőrök. Tudok olyat is, akik együtt voltak 2 évig és tényleg öröm volt őket nézni, hogy na, ezekkel nincs semmi baj. Mindíg kis visszafogottak voltak nem falták egymást nyilvánosan, meg tényleg mindíg boldogok voltak. Utána mindíg tiszta lila volt a csaj, valamit mondott a csávó, csaj nem ugrott egyből, már csattant is a pofon.

Volt olyan is, mikor a csaj feljelentette a csávót bántalmazásért, majd "valaki" félholtra verte a lány apját és meg lett mondva, hogy vonja vissza a feljelentést...

Igen, akadnak kivételek, de nem az a jellemző. Vannak sztereotípiák, amik valami okkal alakultak ki. Általában azok a jellemzők, mindenhol van mindíg kivétel, de az nagyon nagyon ritka.

Mellesleg, mi fontosabb számodra?? A család, aki mindíg ott lesz neked, vagy egy pasi, akiből még rengeteg lehet?? Gondolom azért írtál ebbe a kategóriába, mert fiatal vagy. Ha bárhova szeretnél menni, bármit szeretnél, akkor a család állna melletted, ők támogatnának, csak a javadat akarják. A csávónak meg egy strigula leszel a sok között. Előbb utóbb úgy is vége lesz. Ez nem csak a cigány pasikra vonatkozik. Ez érvényes minden olyan kapcsolatra, ahol a szülők tiltják a kapcsolatot. Első a család, minden más csak utána.

2019. ápr. 23. 11:50
 5/23 anonim ***** válasza:
87%

Nem vagyok rasszista, mielőtt bárki ezt gondolná. A szüleid féltenek. A cigányoknak vannak bizonyos "népszokásaik", tradícióik, kultúrájuk. Ezek közé tartozik a nőneműek iránti felsőbbrendűség.

Vannak kivételek, de görcsösen ragaszkodnak az elvükhöz, babonáikhoz, tehát minden roma családban fontosak az alap szabályok. Ajánlom, olvass utána.

"A házasságban is inkább a nőkre jár a rúd. A hűtlen asszonyt szigorúan megbüntetik, de ha a férj lép félre, akkor is a csábító bűnhődik: a feleség megveri, haját kitépi, orrát leharapja…"

2019. ápr. 23. 12:32
 6/23 A kérdező kommentje:

de ők nem Gáborok (nem olyan ciganyok akiknek kötelező hordani a hosszú szoknyát,stb...)

ők rendes cigányok olyanok mint mi. A ruhájuk sem különb a milyenünktől. Szóval csak az a külömbség hogy ők cigányok..

Es igen ahogy mondod hogy futtassák a nőket, nem is enged más fiú közelébe nem hogy ki tegyen hogy mással szexeljek. Vannak több félék, igen! enis tudom! de megbecsülik a családjukat..

2019. ápr. 23. 13:59
 7/23 anonim ***** válasza:
Kislány, attól még a vér nem válik vízzé! Az, hogy ők már nem úgy öltözködnek, nem azt jelenti, hogy a hagyományaik is változtak. Minden roma családban őrzik. Van, ami sosem változik.
2019. ápr. 23. 14:07
 8/23 anonim ***** válasza:

Azért nem akarják, hogy vele legyél mert féltenek. És igazuk van. Azok az előítéletek nem véletlenül alakultak ki. Több mint 500 éve élnek itt és azóta sem tudtak rendesen beilleszkedni. Nagy ritkán van, akinek sikerül és a társadalom rendes tagja lesz. De az a gond, hogy az ember nem csak párt, hanem egy másik családot is választ. Ők pedig nem biztos annyira jól beilleszkedtek, mint a srác…

Nem hiszem, hogy megéri kockáztatni.

2019. ápr. 23. 14:18
 9/23 anonim ***** válasza:

"nem is enged más fiú közelébe nem hogy ki tegyen hogy mással szexeljek"

Igen, ebből szokott lenni a legtöbb verés és verekedés. Hozzá szólsz valakihez, már megy is a balhé. Egy ideig csak szóba leszid, szolidan vagy durvábban, hogy ezt nem kellene. Aztán már csitt-csatt...

Volt olyan lány, aki ha kint cigizett koliban, csak úgy tehette, hogy pasi közelébe se volt. Volt olyan, hogy az egyik sráctól kért gyújtót és ezt látta a pasi és mikor senki nem látta őket, csak a csattanásokat lehetett hallani, meg hogy a lány üvöltve sír. De az ilyenre rá se lehet szólni, mert utána jön az egész banda, hogy az ő asszony és nem a mi dolgunk, hogy mit csinál a tulajdonával. Meg ha azt mondja, hogy szex, akkor ugrani kell első szóra...

Ha neked ilyen kell akkor hajrá. Vessz össze miatta a szüleiddel, költözz majd el otthonról és szúrd el az egész életedet csak nyugodtan. De azt gondolom tudod, hogy senki nem lesz akihez fordulhatnál, ha egy idő után szétmentek. Az életeddel nem tudnál kezdeni semmit. Örülhetsz, ha közmunkáig eljutnál, mert nem szívesen alkalmaznának sehol, ha megtudnák, hogy cigány a párod. A cigányok igenis hátránnyal vannak a munkaerő piacon, mert ott is él a rasszizmus. Sokat le kellene tenni, hogy eltudjanak jó helyen helyezkedni. Amint kitudódna, hogy kivel is élsz fel is mondanának vagy fel se vennének.

2019. ápr. 23. 16:18
 10/23 A kérdező kommentje:

köszönöm válaszaitokat. el gondolkodtam azon amit irtatok !

de meg en sem tudom mi lesz a vége.

2019. ápr. 23. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!