Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim tiltanak a roma pasimtól?
több mint 4 éve ismerem a fiút.
10 hónapja együtt vagyok vele de a szüleim nem fogadják el hogy vele legyek mert ez egy "szégyen" .
mit hogyan csinaljak tovabb ? találkozzak- e még vele titokban ? attol félek ha ez kiderül nagybaj lesz belőle, de szeressük egymast es nem tudom elhagyni.
Jajjj ne csináld :(((((( már így is azt írtad, hogy “szeressük”. Kérlek inkább az iskolára koncentrálj.
Semmi jó nem fog ebből kisülni... a szüleid jót akarnak neked, hallgasd rájuk.
most nem a helyesírásról kertem velemenyt..
és a szüleim még nem is tapasztalták hogy milyen egy cigánnyal lakni, csak mennek más szavai után.
Én olyan koliba voltam, ahol volt 30 magyar fiúk lányok összesen és 80-90 cigány. Kétszer volt cigány a szobatársaim között is. Mondhatni én már éltem cigánnyal és cigányok között. Este boxerba mentek fürödni a csapnál, majd reggel fél doboz axe spray és indulhat a nap. A wc-t nem tudta lehúzni a legtöbb vagány csávó, volt hogy a wc deszka le volt kakilva, a pisitől uszott minden, mert a vagányságtól célozni se lehetett. Sáros lábuk felrakva az asztalra, majd arról ettek. Szóval láttam bőven elég ilyen igénytelent. Nekem is kondhatná a gyerekem, hogy hát nem laktál még cigánnyal... És?? Miért kellene velük lakni?? Hát látja az ember... A suliba is volt kb 100magyar összesen meg 800cigány. Alig lehetett magyart látni a folyosón. Minden nap elvittek valamiért egy cigányt a rendőrök. Ha mégse akkor verekedés volt, vagy a mentő jött. Már ki se néztünk, ha láttuk, hogy egy csapat rendőr érkezett. Mindegyik verte a barátnőjét, 1et tudnék mondani csak kivételnek, aki a kezét nem tenné rá soha egy nőre, pedig láttam már rengeteg cigányt és csak 1 ellenpéldát. Ő az egyik legjobb barátom mellesleg. Soha nem felejtem el, mikor először beszélgettünk kérdezte, hogy rasszista vagyok-e. Mire mondtam neki, hogy igen, de vele nincs bajom. Ő ilyen kis segítőkész volt mindenkivel, meg nagyon szorgalmas, ezért is mondtam azt, amit. Erre megkérdezte, hogy lehetünk barátok?? Mondtam neki, hogy persze. Az évek alatt olyan volt már, mintha a testvérem lenne. Őt amúgy zavarta is, hogy cigány és próbált mindenkiben jó benyomást kellteni. Ha valaki még is bántotta, vagy beszolt neki én ugrottam egyből, hogy a srác velem van. Senkinek, nem hagytam, hogy csak egy rossz szót is szóljon hozzá. Kicsit utálom, hogy "rasszista" vagyok. De bármerre nézek azt látom, hogy a cigányok nem dolgoznak, amit tudnak lopnak, tanulni nem akarnak, mindenkivel kötekednek, verekednek és semmi sem szent számukra. Bármerre nézek én csak ezt látom. Nem láttam sűrűn még jó beosztásban dolgozó cigányt, vagy olyan cigányt aki önkénteskedik. Olyat viszont már igen, hogy kikor megkapják a családit és taxival jönnek mennek, de ha a gyerek kér egy rudit, nem kap mert nincs rá pénz. Mellette a rengeteg drogos, balhés alakot, akik lányokat futtatnak, lopott cuccokkal kereskednek stb. Jóval több, mint 1000 cigányt láttam már, de csak az az 1 volt eddig a kivétel. Lehet ezért is védtem nagyon. Utálok gyűlölködni, de ha látok ilyeneket egyszerűen idegesít és nem lehet tenni ellene. Ő volt az egyetlen fénysugár, hogy ha létezik rendes cigány, akkor hátha el is terjed.
már volt magyar barátnője és a csajnak sem engedték hogy együtt legyen vele, a csaj szülei beszéltek a fiúval hogy többé ne beszéljen vele és rá sem nézett többé.
De engem nem hagy el..
miért is kéne szakítanom?
nem sokára a saját döntésem fogom meghozni egyedül amibe a szüleim nm szólhatnak majd bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!