Mit tehetek? Sziasztok! Osszejottem egy fiuval aki 18 eves roma szarmazasu, en 16 eves vagyok es magyar szarmazasu! Nagyon szeretjuk egymast, de a szuleim tiltanak (tiltottak)! Volt hogy elszoktem, es nem sokra ra teherbe estem!
egy ilyen lányt ismerek :) igazi love story
a csaj is ugyan így szökdösött a cigány kanjához, szülei kitagadták a csajt, mivel hiába próbálták nevelni nem hallgatott rájuk, többször csapta ki othon a balhét a csaj és ez lett a vége
beköltözött a csávójához a cigány telepre, lett egy gyerekük, ott hagyták a sulit
és mai napig boldogan élnek a tyúkolba
(szó szerint a tyúkolba, bár azóta biztos alakítgatták)
én se igazán értelek amúgy, kolis voltam
rengeteg magyar-cigány párt láttam már
a cigány pasi mindenhol ütötte a barátnőjét, még az is akit rendes cigány gyereknek ismertem meg és neveztem barátomnak
de mikor egy nap barátnője úgy jött be koliba, hogy be volt törve az orra és sántitott
(már nem emlékszem min vesztek össze, de valami apróság volt)
Anyukadra hallgass! Hidd el! Fiatalok vagytok meg. Tanulni kene! Felnoni kene a feladathoz! Ha edesanyad nem fog tamogatni hova
mentek a gyerekkel? Mibol veszel neki meg mindent? Es itt nem csak az anyagiakrol van szo. Gyerek vagy meg te is! Itt nem az a lenyeg mi milyen szarmazasu de probalj mar meg realisan gondolkozni konyorgom!
Nem is értem itt 1-2 hozzászólót, hogy egyből jön ezzel a cigányozos dologgak. Megis mi alapján ítélkeztek? Ő talán nem ember? Mrg ilyen baromságok hogy mind üti a baratnőjét, na persze. Mert ugye egy magyar pasi sosem üti meg. Nem is halottunk még ilyenről. Tudom hogy milyenek vannak közötte és nem tudom hogy ő éppen milyen is de ne ítélkezzünk.
Nem kell itt kitérni a származásra, teljesen mindegy hogy milyen.
A tény hogy 16 évesen nagyon fiatal vagy még és nem fogod tudni tisztességesen felnevelni a babát, hacsak az apuka nem dolgozik vagy van pénze. Ezen gondolkodj, és ha úgy van később még lehet tőle babád normális körülmények között és megfelelő korban.
Vagy kamu vagy létezik ennyire hülye pitsa.
Milyen mesés jövő vár rád!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!