Lehetséges, hogy a cigányok és a magyarok egy néppé olvadjanak össze, akik gyakorlatilag félcigányok?
Figyelt kérdés
Csak ritkán járok Miskolcon. Azt vettem észre, hogy nagyon sok az erősen barna bőrű ember, akik mégsem cigányok igazán, de nem is hagyományos magyarok. Lehetséges, hogy a 22. átlagmagyarjai félcigányok lesznek?2018. aug. 8. 19:35
1/11 anonim válasza:
Te ne menj a napra. Ennyi hülyeséget összehordani csak napszúrásos állapotban lehet. Meséld el, mi a pék fsza az a "hagyományos magyar"? Mi az a 22. átlagmagyarja?
2/11 anonim válasza:
Ezert tartott ott Magyarorszag ahol. Hihetetlen mindig ezzel a cigany nem cigany ember nem ember ilyen olyan boru temaval vagytok elfoglalva.
3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ez egy jó kérdés, mert a környezeti adottságok, már nem ösztönzik rá a cigányokat, hogy barnák legyenek és gyakorlatilag együtt laknak a fehérekkel, akár szomszédok is lehetnek. Semmi nem áll a cigány és magyar vér keveredésének útjában.
2018. aug. 8. 20:27
4/11 anonim válasza:
#1: Szerintem, 22. századot akart írni... Amúgy sajnos nem írt hülyeséget, és ha a romák felzárkóztatása sikeres lesz (bár, ha évszázadokig nem volt az, miért pont most lenne másként), az bizony magával hozhatja a mainál jóval nagyobb számú keveredést is.
5/11 anonim válasza:
Remélhetőleg sikerül integrálni őket, mert a mai állapot tarthatatlan.
Amúgy a hagyományos magyarok nem léteznek. Már most is mindenféle szláv, román, német, jász, kun kitudjamilyen népségek keveréke vagyunk.
6/11 anonim válasza:
Van itt már minden, nem csak cigány. Rengeteg részben német ismerősöm van pl.. Én személy szerint részben orosz vagyok.
7/11 anonim válasza:
Én félig olasz vagyok, akkor én sem vagyok "hagyományos" magyar.
8/11 anonim válasza:
A cigányok soha a büdös életbe nem fognak integrálódni. Volt rá jó pár évük, és a viselkedésük mai napig minősíthetetlen.
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Most gyakorlatilag azt kérdezed léteznek e félcigányok :’) igen, bennem is van cigány és magyar vér is de kinézetre meg nem mondanád rólam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!