Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok lehet kizáró ok az, ha a másik fél roma (normális) és tegyük fel te nem vagy az?
Mármint, ha normális, semmi gond nincs, csak az elég ritka.
Ha a lány/fiú maga normális is, a családban mégis van zűrös ág mindig.
Én roma vagyok.De kizárt hogy roma lánnyal bármilyen kapcsolatot létesítsek.Pedig lett volna rá lehetőség,de nem éltem vele,szép,csinos volt,de amikor megszólalt akkor összetört bennem valami..Most eltérek a kérdés lényegétől,de én romaként a cigányság egy kis rétegét nem utálom csak,azok pedig a muzsikus romák,na nem grofó és társai hanem példaként:Németh Csicsó József,Járóka Sándor,Ökrös Oszkár,Horváth Plútó Józsi stb..Minden tiszteletem az övéké.Zenei tudásuk vitathatatlan,világhírű,lenyűgöző tudású muzsikusok.A többi égetnivaló ördögfattya(én nem).
Magyarként nevelkedtem,magyar lányt vettem feleségül,akivel csodásan élünk,családjával is kiváló a kapcsolatom.
Tehát ha a kiszemelt srác hasonlóan gondolkodik,akkor adhatsz neki egy esélyt.
Ha meginvitálod hozzátok egy ebédre,és azt válaszolja hogy megyek,de jönnek a tesvéreim is,akkor menekülj..😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!