Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok le, ha csak az egyik fél menne a másikhoz,6-7 hónapig, míg a másik fél csak kétszer volt a másiknál? Ti nem unnátok? Vagy bennem van a hiba, és ez teljesen normális?
Figyelt kérdés
#átjárás #egyikfél
2017. okt. 10. 08:31
1/9 anonim válasza:
Ez ahogy adódik, nincs jelentősége. Ahol adottabbak a feltételek.
2/9 anonim válasza:
A körülményektől, részletektől függ.
Pl. az egyiknek van autója, a másiknak nincs. Vagy az egyiknél nyugisabban, jobb körülmények között tudnak lenni.
Nekem is volt, hogy csak a párom jött hozzám, mert nekem nem volt autóm, és tömegközeledés nincs a két város között, pedig csak 80 km van közöttünk. Amióta van nekem is autóm, én is ugyanúgy megyek. Nyilván nem haragudott, amikor még nem volt és nem tudtam menni.
3/9 anonim válasza:
Mert a tini párkapcsolatok kategóriában a 16-17 éveseknek már autója van..
4/9 anonim válasza:
3: Csak egy példa volt, hogy mennyit számítanak a körülmények. A kérdező semmit sem írt le, ami alapján válaszolni lehetne.
5/9 A kérdező kommentje:
Egy városba lakunk, ezt elfelejtettem írni. 20perc biciklizés, de biztos kényelmesebb neki, ha én megyek mindig...
2017. okt. 10. 09:10
6/9 A kérdező kommentje:
ha meg szóvá teszem, akkor meg az van hogy nehezemre esik menni, meg hogy anyum mit gondolhat róla.. nem is találkoztak még :D csak egy köszönés erejéig...
2017. okt. 10. 09:13
7/9 anonim válasza:
És neki is otthon vannak a szülei? Ha nem, akkor nyilván kényelmesebb ott.
Írd már le a körülményeket, hogy mi más náluk meg nálatok.
Anyukádnak meg mutasd be rendesen.
8/9 A kérdező kommentje:
Nálunk úgy mond nyugisabb, nem olyanok a szüleim hogy kérdezősködnek mindenről, inkább hagyják hogy kettesbe legyünk, amikor itt volt be mutattam anyumnak, faterom nem volt itthon. Egyedül lakok anyumékkal.
2017. okt. 10. 09:18
9/9 A kérdező kommentje:
UI: igen, otthon vannak a szülei.
2017. okt. 10. 09:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!