Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy tanulságos sztori nektek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy tanulságos sztori nektek, srácok(?)

Figyelt kérdés

A volt barátnőmmel, (hívjuk Beának) egy 9 hónapos kapcsolatom nemrég szűnt meg, méghozzá a következőleg:

Bea a kapcsolat elején örök hűséggel, minden más mézes-mázos szöveggel bombázta az elmémet, ami szépen lassan be is épült (főleg, hogy általában sírva ment el tőlünk, hogy nem akar elveszíteni SOHASEM).

Csodálatos volt vele minden, azt hittem valóban bízhatok benne, ő lesz nekem az igazi.

Azonban jött az érettségi idény, ami engem érintett, őt nem, plusz a karantén.

Nem tudtam sokat foglalkozni vele, pedig próbáltam a tanulás mellett rá is időt fordítani, megtettem érte mindent, mint mindig a 9 hónap alatt, de nem csak én, hanem a családom is. (Elkényeztettük, ő volt még az én családom "hercegnője" is. )

Azonban Bea nem tudta feldolgozni, hogy feszültebb vagyok, ráadásul eddig még nem is sejtettem, hogy mekkora pszichopata is ő (a sírásai után már le kellett volna essen).

Lement az érettségi, örültem, hogy végre fordíthatok időt kedvesemre, akit mindennél jobban imádok. Rengeteg tervem volt, vittük volna nyaralni is egy hétre, megnézegettünk volna érdekességeket az országon belül, de neki más tervei voltak.

8. hónapnál tartunk, kedveskedek neki folyton, viszont valami nincs rendben.

Folyamatosan generálta a feszültséget, a legkisebb dologból is elefántot csinált. Elkezdett kijárkálni a városba a "barátnőivel", ami már szinte minden napossá vált, viszont elég gyanús volt, mert sosem lehetett elérni olyankor, mikor pedig kimentem hozzá, nem volt azon a helyen, ahol említette, hogy lesz.

Ebből is vitáink kerekedtek, végül a 9. hónap végén szakításra került a sor. Pitiáner dolgokat hozott fel indoknak, amivel csak nevetést tudott belőlem kiváltani.

A nap, mikor szakítottunk ki is mentem a barátaimmal gyászolni kicsit, mire Bea hercegnő megjelent kézenfogva egy sráccal, akitől egyébként sosem kellet féljek, mert amúgy csak egy haver.

Én ideges lettem, a csávót konkrétan elüldöztem. Ezután a hercegnő anyukája megérkezett, hogy hazavigye csemetéjét.

Mivel elég jó kapcsolatot ápoltam az anyukájával, az ügyből egy elég nagy megbeszélés, vita alakult ki.

Az anyukának kiteregettem mindent, amit hazudozott neki, esetleg nekem Bea, azt, hogy mennyire tiszteletlenül beszél róla a háta mögött. Miután elmondtam mindent, megfordultam és elmentem.

Nem, ez nem egy jó példa, viszont tanulság. Tanulság arra, hogy fiú-lány barátság nem létezik, soha nem szabad hinni senki szavának, főleg nem ilyenekben. Mondhatjátok, oké, igen, hülye voltam, hogy elhittem amiket mondott, (örökkön örökké love you stb) de ki nem tette volna?

Mindenki célja a boldogság, az, hogy megtalálja azt, aki kitart mellette egy életen át.

De mivel 2 barátnőből ez volt a második fiú haveros megcsalásos esetem, egyre jobban kételkedem abban, hogy el tud köteleződni egymás mellett két ember.

Amennyiben végig olvastad köszönöm a figyelmet, remélem tanulságos volt.

Véleményeket várok kommentben.

2020. jún. 15. 06:53
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%

Ha 2/2 ilyen volt, akkor neked ez meg tanulságnak kellene lenni arra, hogy innentől figyelve a jeleket más irányba keresgélj lányokat, mert nem mindenki ilyen. Nekem is volt olyan barátnőm, akinek voltak fiú barátai is, mégsem csalt meg soha. Ha akart volna bármelyikkel járni megtehette volna az évek alatt még előttem, szóval nem kell a következő barátnődet emiatt elszakítani a barátaitól, ha esetleg van közte srác is.

Egyébként it

2020. jún. 15. 07:16
 2/22 anonim ***** válasza:
76%

Kommunikáció.

Kommunikáció.

Kommunikáció.

2020. jún. 15. 07:37
 3/22 A kérdező kommentje:
A kommunikáció folyamatos volt, viszont ha valami bántotta mindig magába fojtotta és próbálta úgy feldolgozni.
2020. jún. 15. 07:40
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
Mindennel egyetértek azon kívül, hogy nincs fiú-lány barátság. Nekem is van, működik.
2020. jún. 15. 08:23
 5/22 anonim ***** válasza:
60%

Én osztom a véleményed, valóban nincs fiú-lány barátság, mert abból előbb-utóbb lesz valami....

De ki hogy gondolja...

Ami nekem is intő jel lett volna már az elején, hogy sír az elválásnál és hatalmas drámát csinál a semmiből.

Jobban jártál így, hogy vége lett. Valahol elveszítettétek egymást, de ennek nem a tanulás vagy az érettségi az oka.

2020. jún. 15. 09:43
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha magába folytotta, akkor nem volt folyamatos a kommunikáció. Túlságosan neurotikus, szorongó volt. A kommunikáció nem azt jelenti, hogy csak neked kell kommunikálni, hanem neki is.
2020. jún. 15. 10:10
 7/22 anonim ***** válasza:
77%
Mindenki pofára esik életében legalább 1x. Ha a kapcsolat elején ennyire "ragaszkodó", nyálas, ígérgetős, meg mittudom én, akkor értelemszerűen ez hatalmas kamu. Ott bukott a mutatvány. Ez pont olyan, mint mikor még csak képen látott az illető, de már szerelmes. Ilyen nincs. Ez csak kamu duma. Azt jelenti, hogy éretlen egy tartós, komoly kapcsolatra és várható, hogy hátba döf, megcsal. Ezt történt. Túl naivan álltál a kapcsolathoz. Lépj tovább.
2020. jún. 15. 10:34
 8/22 anonim ***** válasza:
61%

Ráadásul az elején még jobban viselkedik a neurotius, mivel képes korlokat szabni magának, aztán idővel kiborul a bili.

Ez egy mérgező dolog. Ha megmondod neki keményen, hogy miért számítasz vele, azzal neki is jót teszel! Mert talán rá ébred.

Ha mindneki "jaj én elfogadlak úgy ahogy vagy" marxista maszlagot tolja neki, sosem lesz belőle ember!

Ne sirassad! Örülj, hogy volt egy jó néhány hónap, amikor a felhők felett jártál. De ez hosszú távon mérgező.

2020. jún. 15. 10:40
 9/22 anonim ***** válasza:
60%

Üdv!

Először is nagyon sajnálom, hogy így alakult, biztosan nehéz lehet most Neked. Tulajdonképpen sokkal többet nem tudok hozzátenni, mint az előttem szólók, de azért ne keseregj sokáig!

Tudod ez az egész azért (is) így végződött, mert egy tini párkapcsolatról volt szó. A lány valószínűleg éretlen volt még egy igazi kapcsolatra, ezenkívül - mint általában a szemrevalóbb fiatal leánykák- biztos lehetett abban, hogy több 'kérője' is akad.

A mézes-mázos kedveskedések ennyire eltúlzott formájának sosem szabad bedőlni, nem feltétlen hazugságként, inkább csak éretlenségből fakadó csalóka ígéretekként kell felfogni őket.

Pár év múlva biztosan találsz majd olyan valakit is, aki megérdemli a figyelmedet és komolyan veszi a kapcsolatot (de ezt ne tinédzserektől várd el!).

Ha megfogadsz egy tanácsot, akkor most kifújod magad, az érettségi terhe már nem igazán nyomja a válladat, töltődj kicsit fel, esetleg tölts egy kis időt a barátaiddal és igyekezz túltenni magad a szóban forgó leányzón!

Biztosan lesz még más hölgy is az életedben, de a következő kapcsolatodnál tartsd észben a esetből levont tanulságot!

Sok sikert és jó egészséget!

2020. jún. 15. 13:05
 10/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok kommentet és építő kritikákat. Valóban az lehetett, amit 10:34 írt, aztán valóban elég naivan kezeltem az egészet.

De egyébként a kapcsolat elején a leányzó minden szerencsétlennek elmondta magát, családját, hogy nem szoktak karácsonyozni stb.

Aztán csináltunk neki karácsonyt is direkt, jó nagy fával, ajándékokkal, vacsorával.

Kiderült viszont az is, hogy szerencsétlenségről, vagy nem törődömségről szó sem volt (mivel mindent az anyjára fogott) szimplán leszarta, nem szerette a karácsonyt sem.

Pedig mennyire egyetértettem a kapcsolat előtt is azzal, hogy senkit nem lehet megmenteni, mindenkinek magát kell...

De legalább kipróbáltam ezt is, ez egy jó sztori lesz az unokáknak, gyerekeknek.

Jelenleg még mindig elég sokkban vagyok a helyzet miatt, lehet nem is kellett volna odamenni hozzájuk, de egyszerűen így hozta a helyzet.

2020. jún. 15. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!