Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek adjak neki még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek adjak neki még egy esélyt?

Figyelt kérdés
Na szóval 1 éve és 3 hónapja vagyunk/voltunk együtt. Több baj is volt ebben a kapcsolatban..nem éreztem magam szeretve nem éreztem hogy foglalkozna csak néha. Szinte sehova nem mentünk el csak a kapcsolatunk elején. Vele vesztettem el a szüzességem és nem volt a legjobb.. vele nem érzelmes,szenvedélyes csak ritkán fordult elő.. sokszor azt éreztem hogy neki az a fontosabb hogy neki legyen a legjobb(itt az aktusra gondoltam) sokszor csúnyán beszélt velem, többször a kezemet is megszorongatta(nem túl erősen de nem ez a fontos) már együtt éltünk kb 4-5hónapja. Néha unatkoztam mellette..sokszor volt mát nagyobb vita és néha sajnálatból adtam neki még egy esélyt. De most hogy elment hiányzik,de ha vissza jönne érzem hogy nem lenne már másabb az egész max 1-2 hónapig és utána meginz minden ugyanugy menne.. játszom egy játékon és szoktam angolokkal beszélgetni. Egy angol srácnak megadtam az insta nevemet és ez bajára volt.(utolag kicsit megértem,de szerintem egy érett férfi nem vsinál ilyet(22éves) főleg hogy alig tudok angolul csak a legalapabbakat. Szerintetek érdemel még egy esélyt?
2020. máj. 2. 16:50
 1/4 TR75 ***** válasza:
100%

22 évesen nem érett férfi.

Természetesen eszedbe se jusson adni neki még egy esélyt. Abból, amit leírtál, egy erőszakos sötét gyökér.

2020. máj. 2. 17:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Inkább örülj, hogy megszabadultál tőle.
2020. máj. 2. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se adj neki több esélyt. Jogosan szakítottál vele. És az, hogy hiányzik, sok esetben nem a személyre vonatkozik, hanem inkább arra, hogy valakivel kapcsolatban vagy, és ennek velejáróival.

Szerintem gondold át, de ha most szakítottatok, később is fogtok.

2020. máj. 2. 17:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el ezt a dolgot. Egyáltalán nem volt egy egészséges párkapcsolat, jobb neked nélküle.
2020. máj. 2. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!