Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Adjak neki esélyt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki esélyt?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy lánnyal aki szakított velem 3 hét után elmondása szerint már nem szeret és talált mást. Most meg írja nekem, hogy mennyire szeret meg, hogy mennyire elcseszte és, hogy soha nem volt még ekkora bűntudata.

Elképzelésem sincs, hogy mennyire kéne komolyan vennem az egészet és hogy mi tévő legyek.

2019. dec. 9. 15:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy késő bánat, eb gondolat! :-)
2019. dec. 9. 15:14
 2/13 A kérdező kommentje:
ilyen tapló én nem tudok lenni. :)
2019. dec. 9. 15:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem bonyolult ez. Szeretni sosem szeretett, se akkor, se most. Ha nem akarsz újra pofára esni, akkor ne gyere vele újra össze. Ennyi.
2019. dec. 9. 15:22
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Én várnék vele vagy 2 hetet és aztán beszélgetni lehetne
2019. dec. 9. 15:23
 5/13 A kérdező kommentje:
akkor miért ír ilyeneket és miért akar összejönni velem megint?
2019. dec. 9. 15:23
 6/13 A kérdező kommentje:
a szakítás óta egy hét telt el miért kéne várni?
2019. dec. 9. 15:24
 7/13 anonim válasza:
100%
Szerintem lehet azért írt megint, mert azzal a másikkal nem jött neki össze. Sajnos szerintem nem gondolja komolyan, de persze ki tudja, te ismered :) ha akarod adsz még egy esélyt
2019. dec. 9. 15:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert tudja, hogy vissza fogadnád. Tudod, ha ló nincs , jó a szamár is.
2019. dec. 9. 15:32
 9/13 A kérdező kommentje:
ezek nem túl meggyőző válaszok, de hiányzik és szeretnék vele lenni, de én is attól félek, hogy ha nincs ló jó a szamár is szitu van...
2019. dec. 9. 15:34
 10/13 anonim ***** válasza:
88%
Dönteni nem tudunk helyetted, de leírtuk, hogy mire számíts. Mit vártál, mit írjunk? Ha naív akarsz lenni, hát legyél az.
2019. dec. 9. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!