Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek adjak neki egy eselyt?
Figyelt kérdés
Van egy fiu aki szerelmet vallott nekem de en nem tudom mit tegyek
Nem tudom hogy komolyan gondolja e
Igaz sokat torodik velem allandoan olelget, csokolgat, haza kiser nem hagyja hogy sotetbe haza menjek
De nem tudom mit tegyek
Hianyzik
10 ev van koztunk
2018. febr. 5. 14:52
1/6 anonim válasza:
Hány évesek vagytok ???
Lehet nem kéne hogy csokolgasson, meg meg ölelgessen ...
2/6 anonim válasza:
Kicsit sokallom azt 10 évet, de semmi sem állhat a szerelem utjába. Ha tényleg törődik veled, akkor miért ne? Szerintem aranyos tőle. Ha neked nem számít a kor különbség, akkor szerintem működne. :)
3/6 A kérdező kommentje:
En 18
0 28
2018. febr. 5. 15:01
4/6 anonim válasza:
Előző vagyok.Abban igaza van az első kommentelőnek, hogy ha fiatal vagy, akkor tényleg nem kéne engedni/foglalkozni vele.
19L
5/6 anonim válasza:
Visszavontam az előzőt, most láttam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!