Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak neki esélyt?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy lánnyal aki szakított velem 3 hét után elmondása szerint már nem szeret és talált mást. Most meg írja nekem, hogy mennyire szeret meg, hogy mennyire elcseszte és, hogy soha nem volt még ekkora bűntudata.
Elképzelésem sincs, hogy mennyire kéne komolyan vennem az egészet és hogy mi tévő legyek.
2019. dec. 9. 15:10
11/13 Stark2000 válasza:
Az a baj, hogy írhatunk akármit, ahogy elnézem te jobban szeretnél hinni az érzéseidben, vagy inkább az ő érzéseiben. Ha rám és a többiek véleményére hallgatsz, akkor megmondod neki, hogy szimplán haggyon békén. Nem tudom téged mennyire befolyásolnának az előzmények amennyiben már kapcsolatban lesztek, de személy szerint nem tudnék egy olyan kapcsolatra alapozni, ahol előzőleg már kidobott a "párom" 3 hét után, mert már "nem engem szeret". Arra tudok gondolni, hogy pótléknak jó voltál, és jó is vagy, ha nincsen más. Egyébként meg legközelebb is csak elfog hajítani, mint egy kiszáradt szivacsot.
12/13 anonim válasza:
Én biztos nem adnék neki egy esélyt. Újra elfogja veled játszani. Amiánt találni fog általa jobbnak ítélt valakit (ami nem azt jelenti hogy valóban az) otthagy újra.
13/13 anonim válasza:
Hát lehet mire írok már el is döntötted mit teszel. De szerintem ne adj neki esélyt jelenleg, mond azt hogy azóta már találtál mást , bosszantsd fel ezzel.. és igazából szerintem a reakciójából le lehet venni, hogy mennyire érdekled. Aztán elmondhatod majd pár nap múlva, hogy csak vicceltél.. lehet nagyon kiakad, de tényleg szerelmes beléd ahogy mondja akkor meg tudja bocsájtani ezt a kis kamuzást és megérti, hogy miért tetted..meg azért ő sem ártatlan, hogy játszik veled..egyszer téged akat, aztán mégse, aztán megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!