Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan engedjem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el?

Figyelt kérdés
Fél évvel ezelőtt szakítottunk a barátommal. Sírva elmondta, hogy megcsalt, de én szerettem volna megbocsátani és meg is tettem, de néhány napra rá mégis úgy döntött, hogy inkább a másikkal szeretné megpróbálni. Nagyon nehéz időszak volt és csak még nehezebbé tette, hogy gyakran futottunk össze az utcán véletlenül és ő mindig megragadta az alkalmat, hogy megállítson, kérdezzen a napomról és hogy hogy viselem ezt a dolgot. És én sírtam - minden egyes alkalommal. Idővel frizurát váltottam, munkába álltam és úgy éreztem, hogy fel tudom kaparni magam a földről, de mindig megjelenik, keres, összefutunk véletlenül, ír, én pedig nem tudok haragudni, folyton csak azt mondom, hogy megértelek és még mindig görcsben van a gyomrom ha látom... Valami tanács? Jól esne néhány jó szó.

2020. ápr. 10. 01:55
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Az exem is megcsalt én meg elküldtem melegebb éghajlatra és megvertem a gyereket akivel megcsalt a szeme láttára! Igazi rongy a lány így, hogy már tudom milyen is valójában... Veled csak szórakozik a gyerek az ilyet került el, mert csak tönkreteszed magadat! 22/F
2020. ápr. 10. 02:02
 2/8 Chris899 válasza:
100%
Megértelek, hogy milyen az, amikor nem tudsz a másikra haragudni, de ne hagyd, hogy ez tegyen tönkre. A kivétel erősíti a szabályt, és ez itt nyilvánuljon meg. Szerintem te többre értékelt vagy mint az, aki miatt azt mondod hogy "megérted", és ezért nem is szabadna ilyet mondanod. Én személy szerint nem engedném meg neki azt, hogy keressen, ha megjelenik elkerülném, hisz ezzel csak magadat erősíted, játssza az álszentet, mert biztos van benne bűntudat, és emiatt beszél veled, "kiengesztelésből". Ha leragadsz a múltadban, akkor nem fogsz előre haladni, és mindenki tudja, hogy ha ezt így folytatod, akkor sehova se fogsz haladni. Oké, leírtad hogy azért fel akarsz állni, de azért gátol, de te döntesz mindenben, és ez nem mehet tovább. Fel a fejjel.
2020. ápr. 10. 03:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha még egyszer közeledni próbál feléd, küldd el a retkesbe...Ha azért otthagyott, hogy megpróbálja azzal a ribizlivel (gondolom azzal nem jött össze, és most teperne vissza hozzád), NEM érdemel meg! Tapasztalatból mondom! És ha újra összejössz vele, meg fogja tenni másodjára, harmadjára, meg százhuszonhatodjára is, mert tudja, hogy megbocsátod! Tanulj meg nemet mondani! Mindig jön jobb!
2020. ápr. 10. 06:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincsen csoda. Csak magadban tudod elrendezni. De ha ilyen gyenge lelkű kis lepkefing maradsz soha nem fog menni.

Megcsalt utána még jópofizol vele?

Legyen már önbecsülésed a jó ég áldjon meg. 😖

2020. ápr. 10. 08:12
 5/8 anonim ***** válasza:
80%

Gondolom nem jött össze a másik csajjal és senki másak sem, és így próbálja magát visszaédesgetni. Nem szeret téged, csak gondolom valakivel együtt akar lenni, de amint alkalom adódik, téged újra el fog lökni és a másikhoz megy.

Ne foglalkozz már vele! Így nehéz, hogy találkoztok, beszéltek, rád ír. Ha rád ír, ne válaszolj, ha le akar szólítani, hagyd ott. Ne hagyd, hogy az életed része legyen, mert így sose fogsz tőle megszabadulni.

Egy kapcsolat egyik alapja a tisztelet. Ha bármibe is nézett volna téged, akkor nem megcsalt volna, hanem szakított volna veled, és úgy próbálta volna meg a másik csajjal, tiszta lappal. Bár a helyzet akkor sem lenne más. Ugyanúgy az a fajra lenne, aki egy kis alkalom adtán rögtön engedi magát más csajoknak.

Ne aláztasd meg magad! Lépj a sarkadra, és mond, hogy nem. Magadat hozod rossz helyzetbe, és lehet, hogy a haverjaival jót röhögnek azon, hogy milyen buta vagy, hogy hagyod magad újra felszedetni vele.

2020. ápr. 10. 09:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezt magadba kell megcsinálnod.

Megcsalt,szóval igazából nem is szeretett.

Indulj ki abból,hogy nem is szeretett.

2020. ápr. 10. 09:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló volt a szitu velem is. Én szimplán nem írtam vissza, nem vettem fel a telefont, és ha utcán szembejött velem akkor egy hatalmas mosollyal elmentem mellette de rá se néztem. Mintha nem lenne ott. Összejöttem a jelenlegi barátnőmmel és ha esetleg szembe jön az utcán akkor inkább át is megy az út másik oldalára, mi meg kinevetjük. 22/f
2020. ápr. 10. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha igaz, amit gondolok általában nem jellemző rád a sírás, de ha mégis előfordul könnyen le tudod győzni.
2020. ápr. 10. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!